Příslušenství pro plastové přepravky a přepravní kontejnery. Co vám usnadní skladování a přepravu?

Created by Monika Sojka | |   Skladování

Funkční skladovací a přepravní systém nejenže zefektivní práci, ale také ji zefektivní. Plastové kontejnery a jejich příslušenství, které umožňují bezpečné a obratné skladování a přepravu, jsou v tomto procesu klíčové.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Přepravní boxy - funkce, na které si dát pozor

Plastové přepravky jsou základním vybavením každého skladu a přepravní společnosti, proto je důležité začít právě jimi. Čím by se měly plastové přepravky vyznačovat? Samozřejmě trvanlivostí, odolností proti velkému zatížení a snadným čištěním (to platí zejména pro plastové přepravky na pečivo a cukrovinky a také pro přepravky na maso a drůbež. V souvislosti s optimalizací skladovacích/přepravních procesů jsou však důležité i další otázky. Výrobce plastových přepravek by měl umožnit nejen jejich pohodlnou ruční manipulaci, ale také jejich přizpůsobení automatické dopravní technice.

Je dobré, aby jejich rozměry umožňovaly efektivní skladování na paletách standardizovaných rozměrů. Stohovatelné kontejnery umožňují jejich skladování ve stohovatelné podobě, zatímco plastové skládací boxy šetří místo. A pokud potřebujete přepravky s přepážkami pro přepravu, je třeba se ujistit, že jsou vybaveny přepážkami, které zabraňují náhodnému rozbití skla. Jak vidíte, existuje mnoho různých typů přepravek, takže je můžete přizpůsobit svým potřebám. A nyní se podívejte, skladovací a přepravní příslušenství vám tyto procesy ještě více usnadní.

Víka pro plastové boxy

Víkapro přepravní nádoby jsou nezbytným příslušenstvím, kterým je třeba se vybavit. Mohou být volně nasazená, nacvakávací nebo sklopná. Chrání vaše zboží před znečištěním a poškozením. Lze je podle potřeby připevnit nebo odejmout, takže plastové boxy jsou plně funkční.

Vložky do přepravních boxů

Již dříve jsme psali o používání boxů s přepážkami při přepravě lahví. Nemusíte je však hned kupovat, stačí si objednat příslušné vložky do přepravek. Tím se stanou univerzálními. Tímto způsobem můžete boxy vybavit také přepážkami a doplňkovými nádobami, což vám usnadní třídění a oddělené skladování různých druhů zboží. Udržíte tak pořádek při skladování i přepravě.

Přepravní vozíky pro přepravky

Přepravní vozíky usnadňují přesun beden, zejména pokud jsou těžké. Odpadá tak nutnost používat průmyslové vozíky a snižují se náklady. Důležité je, že plastové přepravky lze na takovém vozíku stohovat, což při jejich přepravě výrazně šetří čas.

Montážní příslušenství, kryty plastových kontejnerů

Základní univerzální přepravní boxy lze snadno přizpůsobit vašim potřebám pomocí speciálního příslušenství pro plastové kontejnery. To může zahrnovat samolepicí držáky štítků, rohová víčka, adaptéry pro zdvojnásobení objemu boxů a plomby proti krádeži.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista