Řada Contecline intralogistics doplněna o nová řešení

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Společnost bekuplast rozšiřuje svou intralogistickou řadu "contecline". Novinkou je řada nadrozměrných kontejnerů a zásobníků.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Stávající řadu kontejnerů 600 x 400 mm doplňuje nadrozměrný kontejner o výšce 270, 320 a 400 mm a zásobník. Všechny výrobky řady contecline byly speciálně vyvinuty pro použití v systémech miniload a shuttle. Kontejnery contecline se vyznačují nízkou vlastní hmotností a vysokým výkonem.

Nadrozměrné kontejnery s flexibilním dělením

Nové nadrozměrné kontejnery mají rozměry 650 x 450 mm. Díky tomu jsou vhodné i pro ukládání kartonových krabic se základními rozměry 600 x 400 mm. Pro skladování a přepravu menšího zboží jsou nadrozměrné kontejnery "contecline" vybaveny integrovaným systémem dělení. Robustní vstřikované přepážky umožňují rozdělení na 1/2 až 1/12 podle potřeby. Vkládají se do standardních otvorů v bočních stěnách a ve dně kontejneru. Bezpečně upevněné přepážky se neposouvají a při přepravě nevydávají žádný hluk.

Nadrozměrné kontejnery mají čtyři uzavřená držadla. Volitelně jsou k dispozici také s ergonomickými otevřenými držadly a usnadňují práci tam, kde je nutná ruční manipulace. Pro použití ve výškových skladech jsou k dispozici nadrozměrné kontejnery s odtokovými otvory ve dně a bočních stěnách. V případě bočních stěn si můžete vybrat mezi odtokovými otvory v souladu se směrnicemi VdS nebo FM Global.

Zásobník s vynikajícími jízdními vlastnostmi

Základní rozměr zásobníku je 638 x 424 mm. Zásobník lze použít k přepravě a skladování nepřepravitelného zboží. Zásobník je k dispozici s odtokovými otvory ve dně nebo bez nich a volitelně může být vybaven čtyřmi štítky ve formě.

Kontejnery jsou k dispozici z recyklovaného materiálu

Všechny kontejnery a zásobníky jsou k dispozici z primárního PP (polypropylenu) nebo z kvalitní směsi bekuplast (BQC). Směs BQC je vysoce kvalitní druhotná surovina s doloženými a ověřenými vlastnostmi, která představuje udržitelnou alternativu k používání primárního materiálu.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová specialistka

Základní rozměry zásobníků řady contecline jsou 638 x 424 mm.

Tace z serii contecline mają podstawowy wymiar 638 x 424 mm

contecline - Nadměrné kontejnery v různých variantách a zásobnících

contecline - Pojemniki ponadgabarytowe w różnych wariantach oraz taca

Nadměrné kontejnery contecline jsou k dispozici ve výškách 270, 320 a 400 mm.

Ponadgabarytowe kontenery contecline są dostępne w wysokościach 270, 320 i 400 mm