Kontejnery Intralogistics poprvé snižují objem!

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Se svými kontejnery se sníženým objemem "contecline" společnost bekuplast poprvé kombinuje konstrukční výhody pevných minikontejnerů s logistickými výhodami skládacích kontejnerů.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Řada "contecline" byla vyvinuta speciálně pro použití v systémech miniload a shuttle. Nová skládací verze kontejneru"contecline" má však zvláštní vlastnost: objem skládacího modelu "contecline" lze zmenšit o 70 % a ušetřit tak místo při skladování a přepravě kontejnerů. Ve složeném stavu jsou boční stěny intralogistického kontejneru naprosto bezpečně upevněny. Z prostorově úsporného skládacího kontejneru se tak stává pevný minikontejner. Z hlediska stability, nosnosti a manipulačních vlastností se skládací verze vyrovná pevným kontejnerům "contecline".

Úspora místa, snížení nákladů


Skládací kontejner "contecline" je atraktivním řešením pro logistické operátory a zákazníky s mezinárodní působností. Úspora objemu skládacího kontejneru nabízí jasné logistické výhody. Objem skládacích kontejnerů se snižuje o 70 %. Tím se snižují náklady na přepravu. Zejména v případě dlouhých přepravních tras a velkých objemů kontejnerů, například při zřizování nových minipřepravníků, je potenciál úspor značný.

Menší objem = méně CO2


Kontejner "contecline" se sníženým objemem je přesvědčivý i z hlediska ochrany životního prostředí. V porovnání s pevným kontejnerem je k přepravě skládacího kontejneru zapotřebí pouze třetina přepravy nákladními automobily a výrazně se snižují emise CO2 a znečišťujících látek, které poškozují klima.

Skládací intralogistický kontejner je k dispozici klimaticky neutrálně


Skládací kontejner "contecline" je na vyžádání k dispozici v klimaticky neutrální verzi. bekuplast ve spolupráci s ClimatePartner nabízí svým zákazníkům v podstatě všechny výrobky také klimaticky neutrální. Pokud se zákazník rozhodne pro klimaticky neutrální výrobek, jsou mu kompenzovány všechny emise CO2, kterým se při výrobě nelze vyhnout. Kompenzace emisí CO2 probíhá prostřednictvím podpory projektů na ochranu klimatu, které jsou auditovány a certifikovány podle mezinárodních norem. Klimaticky neutrální výrobky lze rozpoznat podle označení "klimaticky neutrální" společnosti "ClimatePartner".

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová specialistka