Proč firmy používají naše skladovací kontejnery a doporučují naše skladová řešení?

Created by Monika Sojka | |   Logistika

Spolupráce se značkou, která zaručuje nejvyšší kvalitu výrobků, možnost snížení nákladů na zpětnou přepravu díky možnosti skládání a přizpůsobení specifickým vlastnostem jednotlivých odvětví, je zárukou stoprocentní spokojenosti. Skladovací kontejnery Bekuplast jsou moderním řešením používaným pro přepravu a skladování. Objevte jejich vlastnosti a oceňte jejich funkčnost, která je výsledkem dlouholetých zkušeností.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Objevte naše skladovací boxy a intralogistické kontejnery. Zjistěte, proč firmy používají a doporučují naše skladovací kontejnery.

Skladovací kontejnery Bekuplast - co to je a k čemu se používají?

Skladovací kontejnery bekuplast představují řadu produktů, které jsou vyráběny za účelem optimalizace balení, skladování a přepravy zboží z různých výrobních odvětví.

Typy skladovacích kontejnerů

Mezi všemi skladovacími kontejnery v naší nabídce najdete:

  • přepravní a skladovací boxy - vysoce kvalitní kontejnery určené pro použití v automatizovaných skladech.
  • Kontejnery KLT/VDA - vytvořené pro přepravu mechanického zboží. Mají zvýšenou odolnost proti poškození, odtokové otvory a funkční nohy.
  • Kontejnery nachléb - speciální síťová konstrukce pro přepravu chleba a pečiva má pozitivní vliv na trvanlivost.
  • Bedny na maso a drůbež - jsou vyrobeny z potravinářského plastu, zvyšují čerstvost masa a drůbeže a zaručují hygienické skladování a přepravu.
  • Bedny na zeleninu a ovoce - lze je zakoupit v různých formátech, aby se sklizené ovoce a zelenina dostaly bezpečně k zákazníkovi. Zajišťují bezpečnou přepravu a snadno se udržují v čistotě.
  • Zahradnicképlastové boxy - opakovaně testované jednotlivými zahrádkáři i velkými zahradnickými centry. Uvědomte si potenciál skladovacích nádob z plastu pro snadnou přepravu rostlin a sazenic.
  • Speciální přepravky a kontejnery - v této kategorii výrobků si každý podnikatel může sám určit, které přepravky budou přesně splňovat jeho očekávání a potřeby.

Většinu našich výrobků díky jejich vysoké míře použitelnosti jistě najdete ve velké části polských domácností. Můžete si do nich přivézt zeleninu z trhu, ovoce ze sadu nebo maso od kamaráda zemědělce. Našimi zákazníky jsou většinou velké společnosti, které se zabývají zpracováním. A naše výrobky jim účinně pomáhají organizovat jejich intralogistickou práci.

Charakteristika skladovacích boxů a kontejnerů pro intralogistiku, které jsou k dispozici v naší nabídce

Intralogistické kontejnery vyráběné společností bekuplast jsou k dispozici v různých variantách. Jejich velikost a funkce můžete snadno přizpůsobit svým vlastním potřebám. A je z čeho vybírat.

Mimo jiné zde najdete pečicí plechy pro odložené pečení nebo plastové kontejnery pro přepravu automobilových dílů.

Za zmínku jistě stojí jejich největší výhody:

  • certifikáty, které umožňují přepravu potravin v souladu s platnými normami;
  • možnost výběru se zabudovanými nožičkami, díky nimž lze nádoby snadno stohovat;
  • široká nabídka přepravních boxů pro automatizované sklady;
  • zvýšená odolnost proti mechanickému poškození;
  • možnost výběru skládacích boxů, které zmenšují prostor při zpětné přepravě.

Proč investovat do profesionálních skladovacích kontejnerů?

Investicí do skladovacích kontejnerů, skladovacích boxů a intralogistických kontejnerů si můžete být jisti, že ztráty při přepravě budou nulové nebo velmi nízké. Díky správnému skladování má společnost reálný vliv na zkrácení doby trvání různých činností při manipulaci a nakládání zboží. Kromě toho je důležitou součástí procesu intralogistiky profesionální vybavení skladu. Využijte potenciál skladovacích kontejnerů navržených a vyrobených zkušenou a uznávanou značkou ve výrobním odvětví.

Sečteno a podtrženo: objednejte si skladovací kontejnery a optimálně využijte volný prostor ve vaší firmě!

Bez ohledu na velikost skladu, který má vaše společnost k dispozici, stojí za to zvážit profesionální předměty určené k efektivnímu skladování. S množstvím vybavení, které poskytují moderní boxy bekuplast, si můžete být jisti, že vaše společnost získá profesionální image a že zboží svěřené ke skladování bude v bezpečí a uloženo v souladu s jeho určením.

Pokud ve své firmě ještě nemáte ty správné skladovací kontejnery, seznamte se s našimi výrobky a oceňte značku za perfekcionismus a kvalitu. Kontaktujte našeho zástupce a využijte potenciál značky bekuplast!


Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová specialistka