Jaké přepravky použít pro přepravu masných výrobků?

Created by Monika Sojka | |   Logistika

Bedny na masné výrobky hrají v masném průmyslu klíčovou roli. Používají se ke skladování a přepravě různých masných výrobků, jako jsou uzeniny, salámy nebo ryby. Jejich hlavním účelem je udržet čerstvost a hygienu výrobků. Tyto boxy pomáhají chránit maso před kontaminací, poškozením a ztrátou kvality a plní důležitou funkci v celém dodavatelském řetězci masných výrobků.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

V tomto článku se dozvíte, jaké normy musí nádoby splňovat a jak by měly vypadat, aby si skladované produkty zachovaly všechny své výživové hodnoty.

Jaké normy by měly splňovat přepravky na maso?

Přepravky na maso by měly splňovat řadu norem a standardů, aby byla zajištěna bezpečnost, hygiena a kvalita výrobků. Především by měly být vyrobeny z materiálů schválených pro styk s potravinami, které nereagují s masem a neovlivňují jeho chuť. Nádoby by se měly snadno udržovat v čistotě, aby se zabránilo riziku kontaktu s mikroorganismy.

Důležité je také, aby splňovaly požadavky na větrání a dostatečnou tepelnou izolaci, což přispívá k udržení správných skladovacích podmínek pro maso během přepravy. Přepravní kontejnery jsou navíc často podrobovány speciálním testům a certifikacím, například podle norem ISO, aby bylo zajištěno, že splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Jaké plastové přepravky na drůbež?

Plastové nádoby pro skladování a přepravu drůbeže by měly být vyrobeny z materiálů bezpečných pro potraviny a měly by být odolné vůči vlhkosti a mastnotě. Je důležité, aby nádoby měly vhodné uzávěry, které zajistí těsné uzavření a ochrání před možným vniknutím bakterií nebo mikroorganismů. Kromě toho by měly být ergonomicky tvarované a měly by být schopné použití v různých podmínkách, jako jsou chladírny a mrazírny.

Jaké plastové nádoby na uzeniny?

Plastové nádoby na uzeniny jsou speciální nádoby, které se používají ke skladování a přepravě uzenin, jako jsou salámy nebo šunky či jiné masné výrobky. Měly by být vyrobeny z bezpečného plastu, který neovlivňuje chuť ani kvalitu uzenin. Nádoby by měly mít dobře uzavíratelná víka, která chrání uzeniny před vlhkostí a nečistotami.

Jaké plastové nádoby na ryby?

Plastové nádoby na ryby a mořské plody jsou speciálně navržené nádoby, které pomáhají zachovat čerstvost, kvalitu a hygienu výrobků. Měly by být vyrobeny z plastů vhodných pro potraviny a odolných vůči vlhkosti a soli. Vyplatí se věnovat pozornost jejich konstrukci a uzávěrům, aby plně chránily ryby před kontaminací a ztrátou vlhkosti.

Jaké krabičky najdete v sortimentu bekuplast?

V sortimentu bekuplast najdete mnoho různých, ze kterých si můžete vybírat. Máme k dispozici mnoho typů beden a přepravek na maso v několika různých velikostech.

Srdečně vás zveme, abyste si prohlédli naše výrobky, a pokud potřebujete pomoci s výběrem správných přepravek, kontaktujte nás.

Plastové přepravky na maso - shrnutí

Plastové přepravky na maso nabízejí mnoho výhod. Poskytují masným výrobkům hygienu, která chrání maso před kontaminací a ztrátou čerstvosti. Kromě toho se snadno čistí, což pomáhá udržovat kvalitu výrobku. Jejich odolná konstrukce a schopnost těsného uzavření přispívají k bezpečné přepravě a skladování masa.

 

Author of entry:

Monika Sojka - marketingový specialista