XL kontejnery: nová řada velkých kontejnerů basicline plus

Nová řada kontejnerů basicline plus se základními rozměry 800 x 600 mm oslavila svou premiéru na veletrhu Fachpack v Norimberku.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Nové velké kontejnery euroformátu 800 x 600 mm doplňují řadu Euronorm


Novými velkorozměrovými kontejnery řady basicline plus doplňuje společnost bekuplast svůj rozsáhlý sortiment výrobků basicline, který nyní zahrnuje všechny základní rozměry podle normy Euro od mini kontejnerů 200 x 150 mm až po velkorozměrové kontejnery 800 x 600 mm.

Nové kontejnery řady basicline plus nabízejí prostor pro přepravu a skladování všech druhů velkého zboží se základními rozměry 800 x 600 mm. Robustní velké kontejnery jsou k dispozici v pěti různých výškách pro různé použití.
 

Velké kontejnery pro skladování a logistiku


Široká nabídka kontejnerů je ideální pro použití ve skladech, intralogistice a moderní výrobní logistice. Velké kontejnery jsou k dispozici v různých základních verzích, které vyhovují vašim potřebám. Lze je také vybavit různými doplňky, jako jsou přepážky, odtokové otvory, vývody nebo kryty vývodů.

 

Pro efektivní výrobní logistiku mohou být velké kontejnery volitelně vybaveny pojezdovými pásy, nohami nebo koly a lze je snadno přepravovat ručním paletovým vozíkem nebo vysokozdvižným vozíkem. Kontejnery lze také přemisťovat ručně pomocí koleček.

Back