varioPallet - barevná europaleta z recyklovaného materiálu

Bekuplast rozšiřuje svůj sortiment o barevné europalety.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Euro paleta pro střední a těžké náklady


Všestranná paleta varioPallet, která spolehlivě zvládne střední až těžké náklady, je nyní standardně k dispozici v červené, modré a zelené barvě. Společnost bekuplast používá při výrobě této europalety vysoce kvalitní recyklovaný materiál, a nabízí tak vysoce kvalitní barevnou paletu za atraktivní cenu.
 

Opakovaně použitelné palety, bazénové palety, jednorázové palety - z barevného a recyklovaného materiálu.


Palety Vario lze použít jako palety pro opakované použití nebo na jedno použití. Barevné palety jsou na první pohled rozlišitelné, takže jsou praktické pro uzavřené skladovací systémy nebo pro označování různých toků zboží. Barevné plastové palety lze také identifikovat pomocí skenerů v automatizovaných systémech.
 

Všestranné plastové palety pro intralogistiku, průmysl nebo maloobchod


Paleta varioPallet je k dispozici s otevřeným nebo perforovaným víkem a zaujme vynikajícím poměrem ceny a kvality a vysokou funkčností. Podběhy mají na obou stranách přístupový sklon pro použití s vysokozdvižnými vozíky. Hladký povrch vozíku varioPallet se velmi snadno čistí a splňuje nejvyšší hygienické standardy.

Díky dalším možnostem lze paletu přizpůsobit vašim specifickým logistickým požadavkům. Díky tomu je mimořádně univerzální, například v intralogistice, průmyslu, potravinářské logistice nebo maloobchodě. Barevná paleta varioPallet je standardně k dispozici se 7 mm vysokou vnější hranou. Volitelně je k dispozici bezpečnostní lem vysoký 22 mm.

Barevná paleta varioPallet má také smršťovací rohy, které udržují obalovou fólii bezpečně na místě, a prohlubně na víku pro páskování. Pro úplnou sledovatelnost lze palety volitelně vybavit štítky RFID.

Back