Univerzální a s různým příslušenstvím - řada velkých kontejnerů basicline plus

Zvyšující se sortiment komponent, proměnlivé požadavky, výroba na míru, výroba just-in-time. Je dobré se spolehnout na flexibilní kontejnery. Stejně jako boxy v řadě velkých kontejnerů basicline plus.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Velké kontejnery pro sklady, intralogistiku a výrobní logistiku


Kontejnery XL jsou díky svému širokému sortimentu a různým doplňkovým funkcím ideální pro použití ve skladech, intralogistice a moderní výrobní logistice. Se základními rozměry 800 x 600 mm a pěti různými výškami nabízejí kontejnery dostatek prostoru pro přepravu a skladování zboží. Díky zesílenému rámu a rohové konstrukci jsou obzvláště stabilní. Kontejnery lze navíc individuálně konfigurovat tak, aby optimálně vyhovovaly danému použití. Možnosti sahají od několika základních verzí (hladké, sendvičové nebo přírubové) pro různá zatížení, přes zcela uzavřené boční stěny nebo integrované odnímatelné či otevíratelné boční stěny až po podpěrná nebo výklopná víka chránící před znečištěním. Další výhodou je, že kontejnery lze flexibilně rozdělit na menší oddíly. Stačí upevnit přepážky do otvorů v bočních stěnách - a je hotovo.
 

Všestranné použití díky příslušenství, které se hodí pro velké nádoby


Jak přemístit kontejnery? Nezáleží na tom, řada basicline plus má správnou odpověď pro každý scénář použití. Boxy XL lze umístit na ližiny, patky nebo kolečka, takže jsou vhodné pro jakýkoli typ přepravy - vysokozdvižným vozíkem, paletovým vozíkem nebo ručně. Tím získáte nejen největší možnou flexibilitu, ale také nejlepší podmínky pro efektivní logistiku. Řada basicline plus je také dobrým příkladem z hlediska udržitelnosti. Kontejnery jsou vyrobeny z polypropylenového kopolymeru a jsou stoprocentně recyklovatelné.

Back