Rozšíření intralogistické řady "contecline"

bekuplast rozšiřuje svou intralogistickou řadu "contecline". Novinkou je řada nadrozměrných kontejnerů a zásobníků.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Stávající nabídka kontejnerů o rozměrech 600 x 400 mm bude doplněna o nadrozměrné kontejnery a zásobníky o výšce 270, 320 a 400 mm. Všechny výrobky řady "contecline" byly speciálně vyvinuty pro minikontejnery a kyvadlové systémy. "contecline" se vyznačuje nízkou hmotností a vysokým výkonem. "contecline" zaujme svou uzavřenou základnou s nosností až 50 kg a ideálními provozními vlastnostmi pro bezproblémové procesy.
 

Nadrozměrné kontejnery s flexibilním rozdělením oddílů

Nové nadměrné kontejnery mají rozměry 650 x 450 mm. Jsou tedy vhodné i pro kartonové krabice o základním rozměru 600 x 400 mm. Nadměrné kontejnery "contecline" jsou vybaveny integrovaným dělicím systémem pro skladování a přepravu menšího zboží. Pevné vstřikované přepážky lze podle potřeby dělit v poměru 1/2 až 1/12. Lze je namontovat do standardních otvorů v bočních stěnách a ve dně kontejneru. Bezpečně upevněné přepážky nekloužou a při přepravě nezpůsobují chrastivé zvuky.

Nadrozměrné kontejnery mají čtyři uzavřená ucha. Jsou k dispozici také s volitelnými ergonomickými otevřenými držadly a usnadňují práci tam, kde je nutná ruční manipulace.

Velké kontejnery pro použití ve výškových skladech jsou k dispozici s odvodňovacími otvory v dně a bočních stěnách. U bočních stěn je možnost volby odvodňovacích otvorů v souladu se směrnicemi VdS nebo FM Global.
 

Zásobník s perfektními jízdními vlastnostmi

Základní rozměry zásobníku jsou 638 x 424 mm. V zásobníku lze přepravovat a skladovat nepřepravitelné zboží. I v tomto případě zajišťuje optimální přepravní vlastnosti kruhově uzavřená základna. Zásobník je k dispozici s odtokovými otvory v základně nebo bez nich a na přání může být vybaven čtyřmi štítky v nástroji.

 

Ucelená řada produktů pro intralogistiku

Kontejnery a zásobníky řady "contecline" splňují všechny požadavky moderní přepravní a skladovací techniky. Rozšířená řada výrobků, která má nyní na veletrhu LogiMAT premiéru, zahrnuje tyto produkty

  • 600 x 400 mm alapméretű konténerek 220 mm, 270 mm és 320 mm magasságban
  • Nadrozměrné kontejnery o rozměrech základny 650 x 450 mm, výšce 270 mm, 320 mm a 400 mm.
  • Základní zásobník 638 x 424 mm

Široká škála úchytů, přepážek a odtokových otvorů umožňuje individuální řešení v závislosti na použití.

Nádoby z recyklovaného materiálu

Všechny nádoby a zásobníky jsou k dispozici z primárního PP (polypropylenu) nebo z vysoce kvalitní směsi BQC (bekuplast quality compound). BQC je vysoce kvalitní druhotná surovina s dokumentovanými a testovanými vlastnostmi a představuje udržitelnou alternativu k používání primárního materiálu.

Back

contecline - Túlméretes konténerek különböző kivitelben és tálcákkal

A contecline túlméretes konténerek 270, 320 és 400 mm magasságban kaphatók.

A contecline termékcsalád tálcáinak alapmérete 638 x 424 mm.