Řešení pro online maloobchod

Těžké časy pro fixní maloobchodní prodej vyžadují kreativní řešení. Společnost bekuplast nabízí širokou škálu přepravních kontejnerů pro přímé dodání zákazníkovi.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Současná hospodářská situace je pro všechny velkou výzvou. Je to však také příležitost prozkoumat nové způsoby podnikání: ať už jde o rozšíření maloobchodního prodeje online, nebo o doručování zboží až do domu jako doplněk k maloobchodnímu prodeji v kamenných prodejnách. Představujeme výběr různých řešení pro maloobchodní prodej online.

Otočné stohovatelné nádoby na potraviny

Funkční, hnízdící přepravky bekuplast jsou ideální pro online prodej potravin. Kontejnery mají speciální zaoblené otvory, do kterých lze zavěsit tři odnosné tašky. Zboží objednané online je vyzvednuto v boxu, doručeno k zákazníkovi domů a předáno v odnosné tašce. Prázdné kontejnery se při zpětné přepravě prostorově úsporně stohují.


Skládací box pro logistiku a nákup čerstvých potravin

Clever-Fresh-Box advance je speciálně navržen pro šetrnou přepravu ovoce a zeleniny. Díky ergonomickému uzávěru Lift-Lock lze box po použití snadno složit. Tím se objem boxu zmenší o 84 %. Chytré řešení nejen pro logistiku čerstvých potravin, ale také jako nákupní box pro rozvoz domů.


Skládací box s 80% úsporou objemu

Box Clever Retail Box, který je ideální pro vnitřní i vnější logistiku online maloobchodu, nabízí díky své celkové výšce 400 mm dostatek úložného prostoru a je také skutečným zázrakem, který šetří místo. Po použití lze Clever Retail Box složit ručně nebo zcela automaticky. Tím se zmenší objem o 80 % a prázdné boxy lze prostorově i nákladově úsporně skladovat a vracet. Skládací skladovací box má dvoudílné výklopné víko, které chrání zboží.

Back