Opakovaně použitelné obaly v Evropě - Asociace posiluje opakovaně použitelná řešení

Společnost bekuplast se stala ambasadorem společnosti Reusable Packaging Europe.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Silné spojenectví pro opakovaně použitelné přepravní obaly a oběhové hospodářství


Organizace Reusable Packaging Europe (RPE) byla založena v roce 2020 společnostmi IFCO SYSTEMS a Euro Pool System na podporu zájmů evropských organizací zabývajících se sdružováním opakovaně použitelných přepravních obalů.

Container Centralen, WBG-Pooling, Logifruit a Tosca mají čtyři nové členy. Společnosti Haidlmair a bekuplast se připojily ke sdružení jako ambasadoři. RPE bude spolu se svými zakládajícími členy pokračovat v kampani za plně oběhové hospodářství s modely "obal jako služba".

Prezident RPE Gerjo Scheringa (generální ředitel společnosti Euro Pool System) řekl: "RPE s potěšením vítá společnosti Container Centralen, WBG-Pooling, Logifruit, Tosca, Haidlmair a bekuplast na veletrhu Reusable Packaging Europe. Společně podpoříme a přispějeme k realizaci skutečného evropského oběhového hospodářství."

 

Změny v představenstvu společnosti Reusable Packaging Europe


V důsledku odstoupení Wolfganga Orgeldingera z funkce prezidenta a ředitele, k němuž došlo 15. března 2021, došlo k řadě změn v představenstvu. Novým předsedou RPE byl jmenován Gerjo Scheringa ze společnosti Euro Pool System. Představenstvo bylo rovněž rozšířeno o Erica Franka (Tosca), Pedra Ballestera Fernándeze (Logifruit) a Roela de Jonga (Container Centralen) a Michaela Pooleyho (IFCO SYSTEMS), který se zároveň ujme funkce místopředsedy.

Cornelius Antor (IFCO SYSTEMS) byl jmenován tajemníkem RPE s účinností od 15. března 2021. Tuto funkci převzal od Franka van Sluise (Euro Pool System), který bude nyní působit jako zástupce tajemníka.

Back