Opakovaně použitelné obaly chrání životní prostředí

Společnost Reusable Packaging Europe ve svém informačním listu zdůraznila, jak důležité je opakované použití obalů pro životní prostředí.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Společnost Reusable Packaging Europe ve svém brífinku zdůraznila, jak je opakované používání obalů důležité pro životní prostředí.

Opakovaně použitelné obaly se používají ke snížení dopadu obalů na životní prostředí v logistickém dodavatelském řetězci. Výhody opakovaně použitelných obalů pro životní prostředí jsou zřejmé: šetří zdroje, produkují méně odpadu a s každým cyklem snižují uhlíkovou stopu.

Sdružení Reusable Packaging Europe (RPE) zastupuje zájmy společností působících v oblasti opakovaně použitelných přepravních obalů v Evropské unii. Jako ambasadoři RPE a výrobci opakovaně použitelných přepravních obalů jsou všechny výrobky bekuplast určeny k dlouhodobému používání. Sdružení RPE vydalo brožuru o opakovaně použitelných přepravních obalech a jejich pozitivním vlivu na životní prostředí.

Back