Nový výklopný box s maximální redukcí objemu

Nová výška kontejneru "Clever Retail Box" nabízí více prostoru a je skutečným zázrakem úspory místa díky 80% snížení objemu.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Prostorově úsporný výklopný box pro skladování a přepravu


Osvědčený "Clever Retail Box" se základnou 600 x 400 mm je nyní k dispozici s výškou 400 mm a dvoudílným sklopným víkem. Nový vysoký skladovací kontejner nabízí dostatek úložného prostoru. Po použití lze "Clever-Retail-Box" s víkem snadno složit a objem boxu se zmenší o 80 %. Tím se šetří místo, a tedy i náklady při skladování a vracení prázdných boxů. Díky patentované ergonomické západce Lift-Lock lze "Clever-Retail-Box" složit a rozložit ručně a zcela automaticky během okamžiku. Výklopný box je v současné době k dispozici s plochým dnem nebo s přírubovým dnem, aby vyhovoval individuálním potřebám skladování.
 

Krabice chráněná proti krádeži pro bezpečnou přepravu


Kryty jsou zamčené. To zabraňuje jednoduchému zasunutí tzv. krokodýlího víka do krabice. Odklápěcí schránka má také síťové madlo pro ochranu proti krádeži a lze ji zajistit plombou. Otevřená víka kontejneru těsně přiléhají ke kontejneru a šetří tak místo.

 

 

Back