Inovace v logistice čerstvých produktů

S "Clever-Fresh-Box advance" nabízí bekuplast novou generaci nádob na ovoce a zeleninu.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Prostorově úsporné skládací boxy pro skladování a přepravu ovoce a zeleniny


Společnost bekuplast se již mnoho let zabývá vývojem a výrobou výklopných přepravek pro logistiku čerstvých potravin. Tyto zkušenosti byly využity při vývoji nové řady přepravek Clever-Fresh-Box advance.

Kloubový kontejner je k dispozici ve standardních rozměrech 600 x 400 mm, ve třech výškách (120, 180 a 230 mm) a je samozřejmě kompatibilní s dalšími standardními systémy na trhu.
 

Snadná úspora skladovacích prostor a nákladů na přepravu díky snížení objemu až o 84 %


Složený box Clever-Fresh-Box umožňuje zmenšit objem až o 84 %. Díky důmyslné konstrukci rohů a dna se kontejnery snadněji stohují a jsou mimořádně flexibilní. Speciální perforace přepravek Clever-Fresh-Box advance navíc zajišťuje optimální větrání čerstvých produktů. Aby byla přeprava a skladování ovoce a zeleniny obzvláště šetrné, jsou všechny povrchy hladké a bez ostrých hran.

Na přání lze na delší stranu nádoby připevnit lisovaný štítek. Chytré detaily, jako je ergonomický uzávěr Liftlock, integrované háčky pro upevnění fólie a drážky pro připevnění popruhu, dotvářejí funkční koncept krabičky Clever Fresh Box advance.
 

Snadno čistitelné nádoby vhodné pro potraviny


Skládací nádoby se velmi snadno čistí a po umytí a usušení v nich nezůstává téměř žádná voda. Jsou plně automatické a lze je skládat a rozkládat bleskovou rychlostí, takže jsou ideální pro automatizované procesy.

Back

A Clever-Fresh-Box előretolt Lift-Lock rögzítővel

Stabil sarokszerkezet nagy terheléshez

Sima felületek a gyümölcsök és zöldségek kíméletes szállításához