Dřevěné nádoby pro skladování a prezentaci výrobků

Společnost bekuplast vyvinula dřevěný plastový kontejner Karls pro vystavení zboží v zemědělských prodejnách. Unikátní řešení kombinuje funkčnost a design, který odpovídá podstatě značky.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Společnost Karls se sídlem v Kurzershagenu je jedním z největších německých producentů jahod. Čerstvé jahody se prodávají v severovýchodním Německu a v Berlíně prostřednictvím přímého prodeje ve známých stáncích s jahodami a v dobrodružných vesnicích Karls. Společnost Karls je také zastoupena na několika místech v Meklenbursku-Předním Pomořansku svými zážitkovými vesničkami. Tyto vesnice jsou turistickou atrakcí a zahrnují farmářský obchod, sklárnu, restauraci a zařízení pro volný čas.

 

Výzva - kontejner pro skladování v místě prodeje a vystavení výrobků.

Jahody se na farmě Karls sklízejí od května do září. Čerstvé plody se ihned zmrazují pro další zpracování. Z těchto bobulí se v dobrodružných vesnicích Karls vyrábí proslulý jahodový džem. Džem se vaří v ukázkových kuchyních, stáčí se do lahví a prodává se přímo v obchodě na farmě. Dosud se k dočasnému skladování do doby prodeje používá standardní plastová nádoba bekuplast. Funkční, ale nikoliv poutavé řešení pro vystavení v místě prodeje. Klient chtěl tento kontejner nahradit. Nové řešení muselo omezit ruční manipulaci a svým designem odrážet charakter značky společnosti.

 

Řešení - jedinečný kontejner, který kombinuje design a funkci

A Karls és a bekuplast szorosan együttműködött egy olyan műanyag tároló kifejlesztésében, amely 18 lekvárosüveghez illeszkedik. A tároló különlegessége, hogy egyesíti a fából készült tárolók természetes megjelenését a műanyag tárolók funkcionális előnyeivel. A tároló fa megjelenése tökéletesen illeszkedik a Karls márka világához.

 

Dřevěný design odpovídající značce "Karls Erlebnis-Dörfern"

Plastový povrch má strukturu podobnou dřevu. Barevná směs byla během výrobního procesu průběžně optimalizována, aby bylo dosaženo dokonalé barvy. Přidáním tmavšího materiálu bylo dosaženo harmonického zbarvení, které napodobuje přirozený vzhled důlků a inkluzí ve dřevě. Dřevěný vzhled nádrže dokonale ladí s rustikální, nostalgickou atmosférou statku. Vyvýšená plocha na dlouhých stranách nádoby je opatřena kvalitním barevným potiskem loga. Slogan vypadá na dřevě jako "branding".

 

Výhody plastového skladu, přirozený vzhled dřeva

Karls se vědomě rozhodl použít plastovou nádobu. Plastové nádoby jsou hygienické a snadno se čistí. Je s nimi praktická manipulace, protože je lze stohovat na sebe. S plastovými nádobami se lépe manipuluje díky jejich hladkému povrchu - na rozdíl od dřevěných nádob nehrozí poškození dřevěnými třískami.

 

Personalizované kontejnery

Džemy se prodávají v jednotlivých sklenicích nebo krabicích v sadách po 3 kusech. Nádoby pojmou až 18 sklenic s džemem nebo pět krabiček s džemem. Vnější rozměry nádob jsou 404 x 299 x 144 mm. Mírně se liší od eurorozměrů, ale stále jsou kompatibilní se standardními vozíky.

 

Efektivnější díky menšímu množství ruční manipulace

Dříve používané standardní plastové nádoby sloužily pouze k dočasnému uskladnění čerstvě vyrobených džemů, které se pak musely po jednom vracet na prodejní stoly. Nové dřevěné nádoby slouží nejen ke skladování, ale také k vystavování výrobků. Tím se snížil objem ruční práce. Džemy jsou v kontejneru uloženy na vozíku a přímo "krabičku po krabičce" se nakládají na prodejní stoly. Tím se ušetří spousta ruční práce, a tedy i času. Dózy s marmeládou zároveň bezpečně stojí a nemohou se převrhnout.

Back