contecline - Kontejnery pro intralogistiku, miniloady a kyvadlové systémy

bekuplast představuje novou řadu kontejnerů speciálně pro intralogistiku: contecline!

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Kontejnerová řadaContecline přizpůsobená pro intralogistiku a sklady malých dílů


Nová řada kontejnerů contecline je speciálně navržena pro sklady malých dílů a kyvadlové systémy. Již samotný název napovídá, v čem spočívá síla společnosti contecline: v oblasti "přepravní a skladovací techniky"

 

Kontejnery pro moderní dopravní a skladovou techniku


Contecline je přizpůsoben požadavkům moderní dopravní a skladové techniky a zaujme svým propracovaným designem. Kontejnery jsou vybaveny obalovacím podstavcem s uzavřeným okrajem, který je určen pro náklad do 50 kg. Díky této speciální konstrukci podstavce mají kontejnery ideální jízdní vlastnosti a jsou obzvláště tiché při přepravě na dopravních pásech. Stabilní dvoustěnná rohová konstrukce zajišťuje plynulý tok po dopravníkových pásech i v zakřivených oblastech.

Pro použití ve výškových skladech lze kontejnery dodat s odvodňovacími otvory v základně a bočních stěnách v souladu s mezinárodními požárními předpisy. U bočních stěn si můžete vybrat mezi odvodňovacími otvory v souladu se směrnicemi VDS nebo FM Global.

Pružné přihrádky


Standardně jsou intralogistické kontejnery contecline vybaveny vestavěným dělícím systémem, který umožňuje rozdělit každý oddíl na poloviny nebo osminy. Dělicí příčky zapadají do upevňovacích otvorů kontejneru a během přepravy nemohou sklouznout ani vydávat chrastivé zvuky.

 

K dispozici je primární materiál (PP/polypropylen) a vysoce kvalitní recyklovaný materiál (směs).


Kontejnery Contecline mají nízkou hmotnost a přesvědčí svým nejlepším výkonem. Díky základním rozměrům 600 x 400 mm jsou tyto intralogistické kontejnery kompatibilní i s ostatními kontejnery Euronorm. Kontejnery contecline jsou v současné době k dispozici ve třech výškách: 220 mm, 270 mm a 320 mm. Všechny kontejnery jsou k dispozici z primárního materiálu PP (polypropylen) nebo alternativně z vysoce kvalitního materiálu BQC (bekuplast quality compound), který je udržitelnou a cenově atraktivní alternativou primárního materiálu.

Back