Barevná varioPaleta vyrobená z recyklovaných materiálů

Firma bekuplast rozšiřuje sortiment o barevnou europaletu.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Multifunkční varioPallet, která spolehlivě odolá střednímu až velkému zatížení, je nyní standardně k dispozici v červené, modré a zelené barvě. K výrobě této europalety jsou použity vysoce kvalitní recyklované materiály, proto může bekuplast nabídnout vysoce kvalitní barevnou paletu za atraktivní cenu.

varioPallet lze použít jako jednorázovou nebo opakovaně použitelnou paletu. Barevné palety jsou snadno vizuálně rozlišitelné, a proto jsou praktické pro použití v uzavřených sdružovacích systémech nebo pro vedení toku zboží.ó Plastové palety mohou být rozpoznány i skenery v automatizovaných systémech.

VarioPallet je k dispozici s prolamovanou nebo uzavřenou deskou. Tato řada je nejlepší volbou z  hlediska kvality  a funkčnosti. Pro použití průmyslovými vozíky má na obou stranách pojezdy se vstupy pro vidlice. Hladké  povrchy se velmi snadno čistí a  splňují nejvyšší hygienické standardy.

Díky volitelným variantám lze paletu přizpůsobit speciálním logistickým požadavkům. Proto se používá například v intralogistice, průmyslu, logistice potravin nebo maloobchodu. Barevná varioPallet je standardně k dispozici s bezpečnostní hranou vysokou 7 mm. Volitelně je k dispozici také s vnější hranou o výšce 22 mm.

Konstrukce palety navíc zajišťuje bezpečné držení balicí fólie a  díky prohlubně v desce stolu optimální páskování.  Pro plnou identifikaci mohou být palety volitelně vybaveny RFID transpondéry.

Back