Znovu uzavíratelné plastové nádoby - záruka bezpečnosti při dodávání a skladování vašich výrobků

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Plastové kontejnery jsou nepostradatelnou součástí efektivního logistického procesu. Nejkratší dodací lhůta, nejudržitelnější způsob dopravy nebo nejlevnější náklady na skladování jsou irelevantní, pokud se výrobek při přepravě zboží poškodí. Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby náklad dorazil na místo určení nepoškozený, je použití kontejnerů s víkem.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Zboží vyrobené ve výrobních podnicích musí urazit dlouhou cestu, než se dostane do rukou zákazníka. Při skladování ve skladech a následné přepravě na dlouhé vzdálenosti je vystaveno nežádoucím faktorům, které mohou ovlivnit kvalitu a čerstvost výrobků. V každé fázi dodavatelského řetězce je proto třeba zajistit optimální skladovací podmínky. Uzavíratelné plastové kontejnery by měly být součástí vybavení každé společnosti, která potřebuje oddělit své výrobky od vnějšího prostředí. To znamená, že jsou ideální pro potraviny, ale také pro skladování a přepravu chemických, farmaceutických a stavebních výrobků atd.

Výhody plastových uzavíratelných nádob

Plastové nádoby s víkem poskytují pohodlí a ochranu přepravovaných a skladovaných výrobků. Vyrábějí se z vysoce kvalitních plastů a vyznačují se vysokou stabilitou při extrémních teplotách (dobře odolávají chladu a jsou také odolné vůči UV záření) a jsou ideální pro použití za všech povětrnostních podmínek. Vyznačují se také vysokou pevností a odolností proti fyzickému poškození - proto se často používají k přepravě těžkého zboží. Jsou nákladově efektivním řešením, které nabízí vynikající poměr ceny a kvality: vydrží velmi dlouho a po použití je lze recyklovat. Plast je velmi pevný a neporézní materiál, který neabsorbuje pachy výrobků uvnitř. To znamená, že i když se uvnitř něco rozlije nebo vyteče, lze to rychle vyčistit, aniž by se poškodil samotný box. Nepropustnost a vzduchotěsnost, kterou víčka zajišťují, výrazně snižuje riziko vzniku plísní nebo nebezpečných mikroorganismů.

Další výhodou těchto nádob je jejich nízká hmotnost, která je důležitá pro optimalizaci přepravy a snížení její uhlíkové stopy. To vše z nich činí oblíbenou volbu pro společnosti v mnoha průmyslových odvětvích. Tím spíše, že přední dodavatelé těchto řešení - mezi něž patří i společnost bekuplast - nabízejí individuální řešení v podobě kontejnerů s volným víkem, zacvakávacím víkem nebo výklopných kontejnerů, které lze podle potřeby nasadit nebo vyjmout, takže plastové boxy jsou funkční za všech okolností.

Kontejnery s překrývacím víkem z řady basicline

Řada bekuplast zahrnuje otevřené plastové přepravní kontejnery, které lze podle potřeby opatřit odpovídajícími víky. Patří mezi ně kontejnery z řady EURO-NORM basicline, pro které jsou k dispozici pohodlná a odolná plastová víka jako dodatečná ochrana výrobků při přepravě a skladování. Zákazníci si mohou vybrat volně nasazená víka bez pantů, která poskytují vynikající ochranu obsahu před vnějšími vlivy, znečištěním a poškozením. Díky konstrukci vík a přesnosti uchycení bezpečně přilnou k nádobám EURO-NORM o základních rozměrech 400 x 300 mm a 600 x 400 mm bez jakéhokoli upevnění. Volně přiléhající plastová víka jsou vyrobena z polypropylenového kopolymeru PP-C schváleného pro styk s potravinami.

Druhou možností jsou sklopná plastová víka, která zaručují optimální bezpečnost a účinně zabraňují vylití obsahu. K nádobám se připevňují pomocí dvou pantů a lze je snadno otevírat a zavírat. Lze je namontovat na všechny plastové nádoby EURO-NORM o základních rozměrech 300 x 200 mm, 400 x 300 mm a 600 x 400 mm. Stejně jako víka bez pantů jsou dokonale vhodná pro styk s potravinami.

Skládací kontejnery Clever-Retail-Box

Pevné skládací kontejnery bekuplast Clever-Retail-Box mají poněkud odlišný design. Díkyergonomickému uzávěru se zdvižným zámkem ji lze rychle složit ručně nebo automaticky a její plochu lze zmenšit přibližně o 80 %, což výrazně snižuje množství zabraného prostoru, a tím i náklady na zpětnou přepravu. Použití zesílené základny a rohové konstrukce zaručuje jeho výjimečnou stabilitu a určuje jeho větší odolnost proti deformaci při stohování a při velkém zatížení. Plný plastový box také poskytuje dostatek prostoru pro etikety nebo potisk užitečný pro identifikaci zboží nebo majitele nákladu; k tomuto účelu může uživatel využít patentovaný systém RFID karet společnosti bekuplast pro identifikaci a sledování kontejnerů Clever-Retail-Box v dodavatelských řetězcích. K dalším výhodám tohoto řešení patří možnost výběru ze tří variant dna (hladké, miniload, dvojité) a volitelná plomba.

Shrnutí

Na trhu najdete širokou nabídku uzavíratelných plastových kontejnerů, které jsou k dispozici v mnoha velikostech a barvách. Je však třeba mít na paměti, že by se měly používat pouze nádoby, které splňují příslušné normy kvality. Z tohoto důvodu by se uživatel měl vždy rozhodnout pro jejich nákup od důvěryhodných výrobců: jen tak si můžete být jisti, že získáváte solidní a odolný výrobek.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Autor: Monika Sojka - marketingový specialista