Zásobníky a zásobníky velkých rozměrů - nové modely řady "contecline" pro intralogistiku

|   Výrobky Bekuplast

Řada "contecline" byla doplněna o velkoobjemový kontejner a zásobník. Nové velkoobjemové kontejnery jsou k dispozici ve výškách 270, 320 a 400 mm.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Se základními rozměry 650 x 450 mm jsou vhodné pro skladování kartonů standardního formátu 600 x 400 mm. Pro skladování a přepravu menšího zboží jsou velkoformátové kontejnery "contecline" vybaveny integrovaným dělicím systémem. Robustní vstřikované přepážky umožňují rozdělení od 1/2 do 1/12 podle potřeby.

Základní rozměry zásobníku jsou 638 x 424 mm. Volitelně je k dispozici s odtokovými otvory ve dně a v případě potřeby může být vybavena čtyřmi štítky ve formě.

Všechny výrobky řady "contecline" byly speciálně vyvinuty pro použití v systémech miniload a shuttle. "contecline" se vyznačuje nízkou hmotností a vysokým výkonem. Nádoby a zásobníky mají výraznou, obvodově uzavřenou základnu miniload, která přesvědčí svými ideálními pojezdovými vlastnostmi.

BQC - vysoce kvalitní kompozit z recyklovaného materiálu.

Výrobce opakovaně použitelných plastových řešení bude na veletrhu LogiMAT prezentovat nejen širokou škálu řešení, ale bude také poskytovat poradenství v oblasti použití recyklovaného materiálu BQC (bekuplast Quality Compound). Kompozit BQC je vysoce kvalitní druhotná surovina s dokumentovanými a testovanými vlastnostmi, která je ekologickou alternativou k primárnímu materiálu.

Inovace v intralogistice: Kontejnery Bekuplast

Objevte s námi inovativní řešení intralogistických kontejnerů od společnosti bekuplast, klíčového hráče v oboru. Představíme širokou škálu kontejnerů, včetně velkoformátových modelů a speciálně navržených zásobníků, které splňují potřeby moderních skladovacích systémů. Zjistěte, jak technologie bekuplast podporují efektivitu a udržitelnost díky využití recyklovaných materiálů.