Všestranný a s různým příslušenstvím - řada velkých kontejnerů basicline plus

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Rostoucí rozmanitost dílů, měnící se požadavky, individuální výroba, výroba just-in-time. Je dobré se spolehnout na kontejnery, které lze flexibilně používat. Jako je tomu v případě boxů z řady velkých kontejnerů basicline plus.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Velké kontejnery pro skladování, intralogistiku a výrobní logistiku

Díky široké škále variant a různým doplňkovým funkcím jsou kontejnery formátu XL ideální pro použití ve skladování, intralogistice a moderní výrobní logistice. Se základními rozměry 800 x 600 mm a pěti různými výškami nabízejí kontejnery dostatek prostoru pro přepravu a skladování zboží. Díky zesílenému rámu jsou mimořádně stabilní. Kontejnery lze navíc individuálně konfigurovat a optimálně je tak přizpůsobit danému použití. Možnosti sahají od několika variant dna (hladké, sendvičové nebo miniload) pro různé nosnosti, přes zcela uzavřené boční stěny nebo boční stěny s integrovaným výklopným víkem až po odpovídající nosná nebo výklopná víka chránící před znečištěním. Další výhoda: kontejnery lze flexibilně rozdělit na menší oddíly. Stačí nasadit přepážky do otvorů v bočních stěnách a je hotovo.

Všestrannost s vhodným příslušenstvím pro velké kontejnery

Jak by se měly kontejnery přemisťovat? Na tom nezáleží, řada basicline plus nabízí správné řešení pro každý scénář použití. Boxy XL stojí volitelně na ližinách, nožičkách nebo kolečkách, a jsou tak vhodné pro jakýkoli typ přepravy - vysokozdvižným vozíkem, paletovým vozíkem nebo ručním vozíkem. To vytváří nejen maximální možnou flexibilitu, ale také nejlepší podmínky pro efektivní logistické procesy. Mimochodem: řada basicline plus dosahuje dobrých výsledků také z hlediska udržitelnosti. Kontejnery jsou vyrobeny z polypropylenového kopolymeru a jsou stoprocentně recyklovatelné.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista