Vratné kontejnery pro elektronické obchodování

Created by Monika Sojka |

COVID-19 zkomplikoval fungování prakticky všech oblastí hospodářství. Je také obtížné udržet hladký chod logistiky. O to důležitější je v této neobvyklé situaci spolupracovat s obchodním partnerem, na kterého se můžete spolehnout.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Společnost bekuplast zavedla opatření k udržení nejvyšší úrovně bezpečnosti, takže jsme připraveni splnit vaši objednávku. Situace je však dynamická a opatření je třeba upravovat a rozšiřovat. Stojí za to zvážit rozšíření internetového obchodu nebo doručování zboží zákazníkům domů jako doplněk tradičního maloobchodu.

Podívejte se na řešení pro online obchodování E-commerce kontejner v potravinářském sektoru

Funkční stohovatelné kontejnery jsou přizpůsobeny pro online prodej potravin. Speciálně tvarovaná ucha v horním okraji kontejneru umožňují umístění dvou nákupních tašek. Výrobky objednané online jsou zabaleny do kontejneru, doručeny zákazníkovi domů a poté předány v jednorázové tašce. Ergonomické úchyty jsou uspořádány tak, aby se zboží při přepravě nepoškodilo.

Skládací kontejner pro logistiku čerstvých potravin

Při složení poskytuje systém Clever Fresh Box advance zmenšení objemu přibližně o 84 %. Vaše výrobky jsou chráněny a zároveň přepravovány efektivně a hospodárně. Chytré řešení nejen pro logistiku čerstvých potravin, ale také jako nákupní přepravka pro rozvoz potravin do domu.

Skládací kontejner s 80% úsporou objemu

Chytrý maloobchodní box je ideální pro interní i externí logistiku v online maloobchodě, protože díky své celkové výšce 400 mm nabízí dostatek úložného prostoru. Lze jej složit z pracovní do přepravní polohy a objem kontejneru se pak zmenší o 80 %. To umožňuje prostorově úsporné skladování a zpětnou přepravu prázdných kontejnerů, čímž se snižují náklady. Skládací kontejner má dvoudílné výklopné víko, které chrání vaše zboží.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista