Úložné boxy pro každou potřebu

|   Skladování

Základem efektivního provozu skladu je správná organizace prostoru, aby bylo možné udržet pořádek a zvládnout velké množství produktů, které jsou v něm uloženy.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Správné rozmístění skladovaného zboží vytváří bezpečné pracovní podmínky a zajišťuje, že sklad může fungovat efektivně - tedy účinně a plynule. To by však nebylo možné bez vhodně zvolených kontejnerů, jejichž velkou výhodou je jejich univerzálnost a přizpůsobivost individuálním potřebám každého skladu.

Co lze ve skladovacích boxech skladovat?

Odpověď zní: téměř vše. Do skladovacích boxů se vejde vše, od nejmenších předmětů, jako jsou hřebíky nebo šroubky, až po velké elektronické nebo mechanické součástky. Od nápojů v lahvích až po čerstvé maso, chléb a zeleninu. V nabídce renomovaných výrobců přepravek najde zákazník jak úložné boxy, které jsou striktně přizpůsobeny jeho potřebám, tak i ty pro skladování rozmanitějšího sortimentu.

Široký výběr plastových úložných boxů, které jsou k dispozici v mnoha různých typech - včetně úložných a přepravních boxů, zásuvek s přepážkami, euro přepravek, skládacích plastových kontejnerů nebo boxů pro třídění a ukládání dokumentů - zaručuje nejen efektivní skladování, ale také náležitou ochranu obsahu před poškozením nebo znečištěním.

Od nářadí po elektroniku

Plastové úložné boxy mají mnoho výhod: jsou odolné, mají dlouhou životnost, snadno se čistí a manipuluje se s nimi a jsou funkční. Lze je použít v jakémkoli prostoru vyžadujícím skladování výrobků: ať už v sousední garáži, nebo ve velkém výškovém skladu.

Skladovací boxy lze použít k ukládání nářadí a shromažďování drobných předmětů, jako jsou šrouby, hřebíky, kotevní podložky atd. Barevné úložné boxy umožňují snadné třídění podle typu a velikosti uložených předmětů a díky své konstrukci jsou stohovatelné (stohovatelné), čímž šetří cenné místo.

Společnost bekuplast nabízí přepravky KLT-VDA pro autodílny a automobilový průmysl pro skladování, ukládání a přepravu drobných dílů. Jsou k dispozici také ve verzi ESD, která se vyznačuje schopností svádět elektrostatické náboje. To znamená, že v nich lze skladovat zařízení a drobné elektrické součástky - nejen automobilové - bez obav, že by elektrický výboj během přepravy nebo skladování zničil cenný obsah.

Zaručená čerstvost

Skladování a přeprava pečiva, ovoce a zeleniny nebo květin musí probíhat za podmínek, které zabrání předčasné ztrátě čerstvosti těchto produktů. Zajištění správných nádob je přinejmenším polovinou úspěchu.

Skladovací box na čerstvé produkty má perforované stěny, které umožňují cirkulaci vzduchu. Nesmírně důležitý je také výběr správných materiálů, které nejen zaručují dlouhodobou trvanlivost a pevnost skladovacích boxů, ale také usnadňují jejich údržbu a zajišťují správnou hygienu. Dózy Bekuplast jsou vyrobeny z vybraných vysoce kvalitních materiálů (HDPE) schválených pro styk s potravinami, které zaručují odolnost proti deformaci a praskání. Zesílené rohy plastových skladovacích boxů snižují riziko poškození při přepravě a jsou ideální pro stohování jeden na druhý, čímž se eliminuje riziko poškození při stohování. Široký rozsah přípustných teplot umožňuje bez problémů přepravovat jak chlazené výrobky, tak horké pečivo přímo z pece.

Křehké, ale bezpečné

Sklo je mimořádně zranitelný materiál. Jeho vnitřní neuspořádaná atomární struktura znamená, že i nepatrný náraz může vést k poškození a vylití tekutého obsahu. Proto se v nápojovém průmyslu (minerální vody, sycené nápoje, pivo a alkohol) používají vhodné přepážky, které od sebe oddělují jednotlivé lahve a zabraňují jejich střetu během přepravy a skladování. Konstruktéři rovněž dbali na to, aby se velkoobjemové přepravky pohodlně a snadno používaly, a proto je mimo jiné vybavili ergonomickými držadly a zesílenými rohy, které zabraňují praskání plastu při stohování.

Maso ve skladu

Konzumace kontaminovaného nebo zkaženého masa může ohrozit zdraví spotřebitelů - proto mají výrobci a dodavatelé těchto potravin velkou odpovědnost za udržování optimálních skladovacích a přepravních podmínek. Dodavatelé specializovaných plastových nádob poskytují neocenitelnou podporu.

Všechny přepravky na maso bekuplast splňují nejvyšší standardy kvality a jsou optimálně vhodné pro přepravu a skladování masa, uzenin a dalších masných výrobků. Jsou vyrobeny z vysokohustotního polyethylenu (HDPE) - plastu schváleného pro potravinářské účely - a díky jednoduchému čištění zajišťují odpovídající úroveň hygieny. To je nesmírně důležité, protože bedny na maso se musí po každé přepravě důkladně umýt.

Kontejnery pro zahradnictví

Kontejnery Bekuplast jsou ideální také pro přepravu rostlin, což se osvědčilo v zahradnictví, školkách a zahradních centrech. Výrobce nabízí různé modely přepravních kontejnerů pro zahradnictví. Výběr kontejnerů pro toto odvětví je dán typem zboží, které má být přepravováno a skladováno. Plastové zahradnické přepravky na trvalky, květinové cibuloviny a mladé rostliny mají perforované (ažurové) boční stěny, které zajišťují řádné větrání obsahu a odvádění přebytečné vody, čímž se zabraňuje zahnívání. Přizpůsobení plastových zahradních boxů individuálním potřebám je možné také díky dostupnosti několika výškových variant (od 90 mm do 260 mm); to umožňuje přepravu malých sazenic i malých keřů. Plastové zahradní boxy se díky své vysoké pevnosti a výjimečné rozměrové stabilitě výborně hodí ke stohování, čímž usnadňují a optimalizují skladování a přepravu. Řada bekuplast zahrnuje také voštinové truhlíky na sazenice a výsevy speciálně určené pro pěstování cibulovin květin se zavlažováním.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista