Úložné boxy Bekuplast: pro koho a proč?

Created by Monika Sojka | |   Znalosti o Bekuplastu

Skladovací boxy od společnosti Bekuplast jsou výrobky, které byly vytvořeny za jediným jednoduchým účelem - aktivně podporovat provoz společností, které jsou zodpovědné za přepravu a skladování nejrůznějšího zboží. V tomto článku se podíváme na jejich výhody a možnosti a navíc si ukážeme, jak si nacházejí cestu jako jeden z klíčových prvků skladovacích a logistických firem.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Působíte v některé z těchto oblastí a chcete zjistit, jak vám mohou pomoci profesionální řešení od společnosti Bekuplast? Pak si užijte toto čtení!

Čím se musí vyznačovat skladovací boxy pro oblast dopravy a logistiky?

Zde je několik prvků, na které je třeba si dát pozor při výběru skladovacích boxů:

  • Za prvé, vysoká kvalita. Nákup přepravek je investice, která by měla mít pravidelnou a dlouhodobou návratnost. A to i na několik let.
  • Za druhé - kompatibilita. Tyto typy prvků by měly být dostatečně univerzální, aby mohly snadno spolupracovat s infrastrukturou a specifiky přepravovaného zboží.
  • Za třetí - efektivita. Mají realizovat klíčový cíl, kterým je zlepšení provozu skladovacích a přepravních společností. To lze definovat: minimalizací poškození zboží, zvýšením kapacity linek a dopravních pásů nebo zvýšením nosnosti vozidel či regálů.

Řada skladovacích boxů Bekuplast - co najdete v naší nabídce?

Náš sortiment zahrnuje desítky různých boxů a přepravek - pro efektivní, bezpečnou, rychlou a účinnou přepravu nejrůznějšího zboží a surovin. Hlavní řady, které najdou uplatnění zejména v široké oblasti intralogistiky, jsou:

  • Kontejnery a boxy - vyvinuté pro automatizované sklady a kyvadlové systémy. Jsou vhodné zejména pro přepravu drobných předmětů.
  • Kontejnery a boxy Basicline plus - Určeny pro automatizované sklady, ale díky praktickým držadlům jsou vhodné i pro ruční manipulaci. Díky možnosti výběru až ze čtyř různých modelů je lze snadno přizpůsobit vlastnostem skladovaných a přepravovaných položek.
  • Kontejnery a boxy Silverline - Zesílená řešení, která se snadno používají v automatizovaných skladech, pásové technice a průtokových regálech.
  • Dopravníkové zásobníky- jsou k dispozici v široké škále variant, které se snadno přizpůsobí charakteristikám vaší společnosti a přepravovaných položek.

Co lze skladovat pomocí skladovacích boxů bekuplast?

Jak vidíte - možnosti, které nabízejí naše řešení, jsou skutečně působivé. Na výběr je široká škála možností: velikostí (nabízíme malé, střední a velké boxy), provedení (otevřené, s víkem, vybavené klapkami nebo okny) a přizpůsobivosti (boxy pro automatické, ruční a tzv. smíšené skladování). Vybrané výrobky lze vybavit určitými prvky, které dále usnadňují práci ve skladech i mimo ně. Patří mezi ně mimo jiné: nožičky, kolečka a dokonce i výklopná víka. Všechny tyto prvky umožňují úspěšnou manipulaci a skladování i nejrůznějšího zboží: autodílů, šroubů, matic, různých součástek, ale i mnoha potravinářských výrobků (maso, zelenina, ovoce, pečivo).

Pro koho jsou skladovací boxy určeny?

Díky této všestrannosti jsou řešení společnosti Bekuplast široce použitelná pro všechny společnosti, které chtějí dosáhnout a udržet kombinaci flexibility, efektivity a bezpečnosti. Jejich možností využívají např:

  • Logistické společnosti, tj. jednotky zabývající se příjmem, přepravou a přemísťováním zboží. Pro tyto společnosti jsou kvalita a předvídatelnost nejdůležitější. Pro tyto společnosti musí být boxy robustní a umožňovat efektivní využití celého nákladového prostoru.
  • Skladové společnosti, tj. jednotky specializující se na příjem, skladování a výdej různého zboží. Tyto typy podniků se naopak zaměřují na flexibilitu a pohodlí. V jejich případě musí být bedny nejen robustní, ale především musí ladit s celou infrastrukturou, která ve skladu funguje.

Bedny pro logistické firmy - proč se vyplatí?

Vaši pozornost si zaslouží především vysoká kvalita jejich výroby. Díky ní rozhodně zvýšíte bezpečnost přepravovaného zboží, což se projeví ve snížení finančních ztrát (vzniklých poškozením a zničením). Vaší pozornosti by neměla uniknout ani jejich kompatibilita. Snadno tak využijete veškerý prostor, který máte k dispozici. Díky tomu budou vaše přepravy ještě výhodnější.

Skladovací boxy - proč se vyplatí?

Stejně důležitá jako přeprava je i kvalita a trvanlivost řešení používaných ve skladu. Bekuplast jsou boxy, jejichž robustní konstrukce vám umožní jejich bezproblémové používání po dlouhou dobu - a to jak v manuálním, tak v automatickém provozu. A když už mluvíme o způsobu fungování vaší firmy - druhým důležitým faktorem je samozřejmě kompatibilita. Díky širokému sortimentu výrobků Bekuplast budete moci bez problémů přizpůsobit specifika svého skladu, procesy a skladované zboží.

Boxy Bekuplast pro sklady a logistické společnosti - shrnutí

Pokud hledáte osvědčená řešení, která budou mít vliv na kvalitu vaší práce a přispějí k výsledkům vaší společnosti - nečekejte. Kontaktujte zástupce společnosti bekuplast ještě dnes a poraďte se s nimi o možnostech, které vám můžeme nabídnout. Rádi se seznámíme s vašimi potřebami, abychom na jejich základě pro vás mohli připravit plně individuální nabídku - s ohledem na to, co je pro vás nejdůležitější.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová specialistka