Technologie ukládání dat, která proudí.

|   Optimalizace procesu

Ve spolupráci s evropským dodavatelem intralogistiky vytvořila společnost bekuplast zásobník pro distribuční sklad známého britského maloobchodníka.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Zásobník, který byl vyvinut speciálně pro skladovou technologii společnosti, se používá k přepravě/předdistribuci různých potravinářských i nepotravinářských výrobků. V distribučním centru maloobchodního řetězce se používá 160 000 zásobníků.

Zboží je přepravováno vysokou rychlostí a vykládáno na dopravníkové pásy pomocí efektivního zásobníku bekuplast. Zásobník o základních rozměrech 705 x 505 mm, vyrobený z PP, se používá ve spojení se zvedací deskou. Je opatřen štítkem ve formě na všech čtyřech stranách a je navržen tak, aby na dopravníkových pásech fungoval obzvláště tiše. Zásobník se spouští tak, aby z něj bylo možné ručně nebo automaticky odebírat zboží. Zvedací deska se drží ve výšce přepravního systému, takže z ní lze sesunout výrobky o hmotnosti 100 až 4 200 gramů. To se provádí pomocí kolíků, které se prostrčí otvory ve spodní části zásobníku. Po vyložení se zásobník opět zvedne a předá dál.