Stohovatelné boxy Bekuplast: řady a jejich silné stránky

Created by Monika Sojka | |   Znalosti o Bekuplastu

Krabice a stohovatelné kontejnery, které značka bekuplast nabízí, představují řadu výrobků označovaných jako "2 v 1". To vše díky tomu, že kombinují vynikající pevnostní parametry (charakteristické pro tradičnější řešení) a zároveň umožňují optimální využití skladovacího a nakládacího prostoru.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

V následujících odstavcích vám poskytneme všechny nejdůležitější informace o těchto typech boxů. Dozvíte se, k čemu slouží, jaké výhody poskytují a na co byste si měli dát při jejich výběru pozor.

Stohovatelné boxy pro sklady a přepravní společnosti - co by měly poskytovat?

Zde jsou 3 klíčové faktory, které je třeba zvážit při výběru beden, jež budou zodpovědné za provoz vašeho skladu nebo dopravní a logistické společnosti.

  • Faktorem č. 1 je vysoká kvalita, kterou ilustruje odolná konstrukce a odolnost proti poškození. Díky nim je nákup beden bekuplast investicí, která vám přináší užitek na dlouhou dobu.
  • Faktorem č. 2 je kompatibilita, díky níž je snadno přizpůsobíte velikosti a parametrům přepravovaného zboží.
  • Faktorem č. 3 je efektivita, která vám umožní efektivně využít váš prostor.

Pokud si potrpíte na ekologická řešení - jistě vás potěší, že výrobky bekuplast jsou stoprocentně recyklovatelné.

Řada stohovatelných kontejnerů bekuplast - co vás čeká?

Řada bekuplast se dělí na dva hlavní typy kontejnerů. Patří mezi ně:

  • "pevné" stohovatelné a štěrbinové kontejnery aboxy - dostupné v několika variantách lišících se velikostí (400 x 300 x 257, 600 x 400 x 160, 600 x 400 x 210, 600 x 400 x 300 a 600 x 400 x 200 mm) a účelem. Jak snadno uhodnete - jejich konstrukce se skládá z pevných a těsně vyplněných stěn, díky čemuž mohou přepravovat i velmi malé a sypké předměty.
  • "Ažurové" stohovací bo xy a krabice- lze rovněž zakoupit v několika rozměrových variantách (600 x 400 x 190, 600 x 400 x 210, 600 x 400 x 260, 600 x 400 x 200 a 520 x 300 x 117 mm), které můžete rovněž snadno přizpůsobit typu přepravovaných předmětů. Jak již název napovídá - jejich povrch je pokryt speciálními otvory, které celou konstrukci ještě více odlehčují. Díky svým vlastnostem - jsou ideální pro přepravu a skladování poněkud větších předmětů a také těch, které vyžadují dostatečné větrání.

Obě řady mají praktická madla, která usnadňují jejich přenášení i nakládání a vykládání.

Co lze skladovat a přepravovat pomocí stohovacích a hnízdových kontejnerů bekuplast?

Díky rozsáhlé nabídce, která zahrnuje mnoho rozměrů a konstrukcí, z nichž si můžete vybírat, jsou možnosti skladování a přepravy prakticky neomezené. Stohovatelné boxy a kontejnery si snadno najdou cestu do maloobchodu a velkoobchodu, stejně jako do skladovacích a distribučních procesů. Mimo jiné podporují průmyslová odvětví, jako je automobilový, průmyslový a farmaceutický průmysl. Jsou vyrobeny z bezpečného materiálu, který je schválen pro styk s potravinami. Díky tomu mohou jejich schopností využívat i společnosti působící v potravinářském průmyslu. Tyto typy výrobků jsou ideální pro přepravu ovoce a zeleniny, masa, pečiva i drobných nebo sypkých potravin.

Stohovatelné přepravky - pro koho jsou určeny?

Díky všestrannosti a výhodám spojeným s použitím tohoto typu přepravek si tato řešení vybírají jak logistické společnosti, tak jednotky zaměřené na skladové operace.

  • Jedná se o společnosti, které plánují, organizují, optimalizují a provádějí veškeré činnosti spojené s přepravou. Jejich úkolem je zajistit, aby výrobek, který vyzvednou z bodu "A", byl bezpečně, rychle, včas a hospodárně doručen do bodu "B".
  • Sklady neboli společnosti, jejichž úkolem je "pečovat" o zboží. Přijímají, skladují a vydávají je tak, aby neztratilo svou hodnotu a kvalitu a mohlo se rychle dostat ke svým příjemcům.

Stohovatelné kontejnery pro logistiku - výhody

Mezi hlavní výhody v této oblasti patří odolnost a flexibilita. Robustní konstrukce stohovatelných a vnořených přepravek od společnosti bekuplast je zodpovědná za účinnou ochranu přepravovaného zboží. Díky tomu minimalizují riziko jejich poškození a omezují případné dodatečné náklady. Jejich vhodná konstrukce umožňuje zmenšit nevyužitý prostor. Díky možnosti stohování - prázdné přepravky mohou zabírat až o 80 % méně místa.

Stohovatelné kontejnery pro sklady - pozitivní aspekty

Navzdory rozdílům ve způsobu práce a fungování obou typů společností - jejich potřeby ve vztahu ke kontejnerům zůstávají stejné. Díky řešením od společnosti bekuplast mohou sklady využívat robustní kontejnery, které účinně chrání svůj obsah. Možnost stohování kontejnerů "jeden v druhém" zase umožňuje - vede k obrovským úsporám a získává zpět spoustu cenného prostoru. Se stohovatelnými boxy se snadno manipuluje a díky jejich robustní konstrukci - nejenže chrání to, co je uvnitř, ale jsou také samy odolné proti poškození.

Stohovací a vnořené boxy Bekuplast pro dopravní a logistické společnosti - shrnutí

Hledáte schůdné způsoby, jak zajistit bezpečnost svého zboží, snížit náklady na přepravu a navíc minimalizovat ztráty způsobené neefektivním využíváním zdrojů? Napište nám nebo zavolejte a zjistěte, jak vám mohou řešení bekuplast pomoci. Naši odborníci již čekají, aby vám poskytli potřebné rady a individuální návrh, který bude přizpůsoben specifickým vlastnostem a potřebám vaší společnosti.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová specialistka