Společně za udržitelná řešení pro opakované použití

Společnost Technische Unie se zaměřuje na udržitelná řešení a již mnoho let používá opakovaně použitelné nádoby bekuplast.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Společnost Technische Unie je největším technickým velkoobchodem se sanitárním a instalatérským zbožím v Nizozemsku. V roce 2007 společnost modernizovala své distribuční centrum v Alphenu a poté se rozhodla používat opakovaně použitelné plastové obaly namísto jednorázových kartonových krabic. Používáním plastových nádob se společnost Technische Unie snažila zabránit spotřebě 3,5 milionu tun jednorázových kartonových krabic ročně.

To byl začátek udržitelného partnerství se společností bekuplast. V úzké spolupráci s Technische Unie vyvinula společnost bekuplast individuální kontejner AKL, který nejenže splňoval speciální ergonomické požadavky, ale také zohledňoval udržitelnost. Na začátku projektu byly staré kontejnery Technische Unie recyklovány a znovu použity pro výrobu nových kontejnerů.

Pro výrobu nových kontejnerů AKL použila společnost bekuplast 50 % recyklovaného materiálu a 50 % nového materiálu. Některé kontejnery se dokonce používají již od roku 2008. Na konci životního cyklu lze všechny opakovaně použitelné kontejnery 100% recyklovat a vrátit zpět do koloběhu materiálu.

Technische Unie a bekuplast: Partnerství pro udržitelná řešení v logistice

Společnost Technische Unie, přední velkoobchodní distributor sanitárních a instalatérských výrobků v Nizozemsku, se již řadu let věnuje udržitelným řešením a používá opakovaně použitelné nádoby od společnosti bekuplast. Cílem iniciativy, která byla zahájena v roce 2007 během modernizace distribučního centra v Alphenu, bylo výrazně snížit množství odpadu tím, že se ročně odstraní 3,5 milionu tun jednorázových kartonových krabic. Spolupráce se společností bekuplast vyústila ve vývoj personalizovaných kontejnerů AKL, které kombinují ergonomické požadavky se zásadami udržitelnosti.