Která odvětví by měla vědět o existenci dílenských kontejnerů?

Created by Monika Sojka | |   Odvětví průmyslu

Dílenské zásobníky a vany - jak jsme již zmínili v předchozích článcích - se hojně používají v různých průmyslových odvětvích a aplikacích. Jsou užitečné v garážích, skladech, servisních místech a všude tam, kde je potřeba nářadí a drobné příslušenství. Organizují prostor a zároveň - díky své promyšlené konstrukci - zvyšují produktivitu a ergonomii.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Jste mechanik? Vyberte si dílenské kontejnery

Automechanikem může být každý - ať už vyučený, nebo z vášně. Ale ať už se jedná o profesionální autodílnu nebo garáž kutila, je nezbytné mít správné nářadí. A ty se rády ztrácejí, když jsou nejvíce potřeba. Proto je nesmírně důležité udržovat v dílně pořádek, k čemuž vám mohou pomoci správné skříně na nářadí.

Výběr správné nádoby závisí na typu práce, kterou provádíte. Pokud skladujete drobné předměty, jako jsou hřebíky nebo šrouby, postačí jednoduché zásobníky z odolného plastu. Pokud opravujete elektronická zařízení, měli byste investovat do nádob z částečně elektricky vodivého polypropylenu (ESD) pro bezpečné skladování elektronických součástek a dílů. Pro výrobky citlivé na znečištění se vyplatí zvolit kontejnery s víkem a pro těžší předměty o hmotnosti několika kilogramů a více jsou správnou volbou kovové kontejnery nebo těžké zásobníky (například pro skladování masivního a velkého nářadí potřebného pro práci v dílně).

Skladujete drobné výrobky? Vyberte si dílenské kontejnery

Nepořádek na pracovišti může výrazně snížit produktivitu zaměstnanců, protože zahrnuje zbytečně strávený čas hledáním potřebných komponent. A malé předměty se snadněji ztrácejí. Schopnost rychle najít a identifikovat drobné výrobky usnadňuje správu zásob a předchází problémům s nedostatečnými zásobami. Různé barvy nádob, které výrobci nabízejí, usnadňují orientaci v množství různých výrobků, stejně jako možnost zřetelného označení jejich obsahu. Zaměstnanec tak může rychle najít potřebnou položku a po použití ji vrátit na správné místo. Skladovací nádoby na drobné díly jsou nejčastěji vyrobeny z odolných a kvalitních plastů, které zajišťují jejich dlouhou životnost, umožňují snadné udržování v čistotě, poskytují potřebný estetický vzhled a vylučují nutnost údržby. Navíc jsou odolné vůči zatížení a zároveň nejsou křehké, což je velmi důležité v případě pádů, nárazů apod.

Záleží vám na pořádku? Dílenské kontejnery mají širokou škálu využití

Velkou výhodou dílenských kontejnerů je jejich univerzálnost a přizpůsobivost individuálním potřebám. V malých dílnách, garážích a dokonce i v domácnostech se jednotlivé zásobníky skvěle hodí. Pro průmyslové a skladovací účely se vyplatí zvážit investici do regálů a vozíků pro větší počet zásobníků, které nejen organizují prostor, ale umožňují volný pohyb. Na druhou stranu díky stohovatelnosti - tedy bezpečnému stohování - lze univerzální zásobníky s úspěchem používat jako několikadílné sady, jejichž moduly lze snadno uspořádat podle potřeby. Jednoduchý, ergonomický kontejner se tak stává ideálním řešením prakticky pro všechna odvětví, kde je potřeba shromažďovat velké množství drobných výrobků na jednom místě: automobilový, potravinářský, farmaceutický, zahradnický a mnoho dalších.

Shrnutí

V prodeji lze nalézt mnoho typů kontejnerů, boxů nebo dílenských zásobníků: uzamykatelné/otevřené, s držadly pro přenášení nebo bez nich, samostatné nebo modulární, vhodné pro přepravu na vozících nebo tvořící regálové sestavy. Jsou dokonalým potvrzením oblíbeného sloganu: Malé je velké!

 

Autor příspěvku: Mgr:

Autor: Monika Sojka - marketingový specialista