Kompaktní intralogistický kontejner contecline řeší logistické výzvy.

|   Výrobky Bekuplast

Osvědčená řada kontejnerů contecline se v intralogistice úspěšně používá již mnoho let. Lehké a robustní kontejnery s nášlapnou základnou přesvědčují svými vynikajícími manipulačními vlastnostmi v dopravní technice. S novou stlačenou verzí "contecline compact" nabízí společnost bekuplast tento intralogistický kontejner s další přidanou hodnotou, která přesahuje čistě intralogistické využití.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Stlačený intralogistický kontejner pro vyšší efektivitu

S novým kontejnerem contecline compact navazuje společnost bekuplast na klasické vlastnosti kontejnerů contecline intralogistics, ale nabízí další logistické výhody díky snížení objemu o 70 % pomocí komprese. "Naše dlouholeté zkušenosti v oblasti intralogistiky a projektů nám ukázaly, že problémy, jako jsou náklady na dopravu a mýtné, omezená skladovací kapacita a zpoždění projektů a z toho plynoucí prostoje, jsou opakovaným tématem. To nás inspirovalo k vývoji systému contecline compact, aby byl pro naše zákazníky ještě efektivnější a silnější," vysvětluje myšlenku systému contecline compcact manažer CRM Jan Sünneker.

Kontejner contecline compact splňuje všechny požadavky na moderní intralogistický kontejner, ale jeho přidaná hodnota spočívá v jedinečném zmenšení objemu pro přepravu a skladování před vstupem do automatického skladu malých dílů. Stlačený kontejner se automaticky rozloží pro použití v miniskladu. Po rozložení jsou boční stěny intralogistického kontejneru naprosto bezpečné. Z prostorově úsporného skládacího kontejneru se stane pevný kontejner miniload. Kontejner lze rozložit ručně nebo plně automaticky v několika jednoduchých krocích. Na přání lze dodat automatizační robot, který tento úkol efektivně provede.

Více úložného prostoru a efektivnější vstupní procesy

Úspora místa je obrovská: na jedné paletě lze přepravovat 140 stlačených kontejnerů namísto 40 pevných kontejnerů. Tím se ušetří přibližně třetina skladovacího prostoru, což má pozitivní dopad na náklady na přepravu, zejména na dlouhé vzdálenosti. Současně lze u zákazníka prostorově úsporně skladovat více kontejnerů, aby mohly být rychleji přivezeny do systému po uvedení nového skladu drobných dílů do provozu. Tím se zvyšuje spolehlivost plánování na straně zákazníka a také se snižuje manipulace s paletami pro dodání kontejnerů do systému. O třetinu méně palet je třeba vyložit, uskladnit, přepravit, vybalit a zlikvidovat.