Jaké jsou typy plastových nádob? Řada bekuplast.

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Plastové kontejnery se používají ke skladování, uchovávání a přepravě různých druhů zboží. Musí být odolné, pohodlné na používání a funkční. Proto vám představujeme nabídku společnosti bekuplast, která všechny tyto požadavky splňuje.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Plastové přepravky - co stojí za to vědět?

Plastové přepravky jsou jedním z nejoblíbenějších řešení pro skladování a přepravu zboží. Vzhledem k tomu, jak důležitou roli hrají, by jejich výběr neměl být náhodný. Přepravní bedny mohou být pevné nebo ažurové. Průhledné modely usnadňují skladování zboží, protože ihned vidíte, co je uvnitř, i když jsou naskládané na sobě. Stále oblíbenější jsou stohovatelné přepravky, protože šetří spoustu místa. Pokud je místa málo, můžete se rozhodnout pro skládací přepravní boxy. Důležité je, aby kontejnery měly ergonomické rukojeti, které zajistí pohodlnou ruční manipulaci. Pokud však jde o boxy pro přepravu a skladování potravin, je třeba věnovat zvýšenou pozornost tomu, aby byly vhodné pro styk s potravinami. Musí proto splňovat příslušné normy. A co v praxi nabízí výrobce plastových přepravek?

Jaké typy plastových přepravek doporučujeme pro pekárny?

Plastové přepravky na chléb a další pekařské a cukrářské výrobky jsou funkčním a bezpečným řešením, díky němuž máte jistotu, že vaše výrobky zůstanou dlouho čerstvé. Nádoby jsou vyrobeny z potravinářského plastu a jejich stěny jsou perforované. Tím je zajištěna optimální cirkulace vzduchu, takže pečivo zůstane déle čerstvé. Jsou stohovatelné, takže nezabírají mnoho místa. Mají ergonomické rukojeti a jsou navrženy tak, aby s nimi mohly manipulovat automatické dopravníkové systémy. V neposlední řadě se snadno a jednoduše čistí.

Jaké typy plastových nádob doporučujeme pro přepravu masa?

Předpisy pro masný průmysl jsou přísné a přeprava a skladování živočišných produktů musí probíhat za přísných podmínek. To platí i pro přepravní, skladovací nádoby. Je zřejmé, že musí být schváleny pro styk s potravinami. Je velmi důležité, aby materiál, ze kterého jsou vyrobeny, byl hygienický a snadno se čistil. Stěny by navíc měly mít hladký povrch, který lze snadno umýt. Zajímavé je, že plastové boxy na maso, které jsou určeny k tomuto účelu, mají charakteristickou modrou barvu. To zaručuje, že pokud se dovnitř dostanou nějaké nečistoty, budou okamžitě viditelné.

Jaké typy plastových nádob doporučujeme na ovoce a zeleninu?

Nádoby naovoce a zeleninu by měly zajistit jejich plnou ochranu a zabránit jejich rozdrcení během přepravy. Stejně jako předchozí návrhy musí být schváleny pro styk s potravinami - k tomuto účelu se používá polyethylen HDPE. Stěny těchto typů skladovacích nádob jsou perforované, což usnadňuje větrání, aby se produkt rychleji nekazil. Obvykle jsou boxy s obsahem těžké, takže musí být pevné, stabilní, odolné vůči zatížení. Pokud tyto podmínky splňují, lze je bezpečně stohovat, a tím šetřit místo.

Jaké typy plastových nádob doporučujeme na nápoje, pivo a lahve?

Pro speciální použití existují přepážkové boxy, např. na minerální vodu, nápoje, pivo. Jsou určeny pro pivovarnictví a stáčírny a vyznačují se tím, že jsou navíc vybaveny přepážkami, které umožňují přepravu lahví bez rizika poškození. V případě přepravek na pivo jsou k dispozici verze pro vystavení výrobku. Kromě toho jsou vybaveny ručními madly a jejich konstrukce umožňuje použití automatické dopravníkové technologie.

Jaké typy plastových přepravek doporučujeme pro automobilový průmysl?

KontejneryVDA a kontejnery VDA SLC jsou vyráběny s ohledem na automobilový průmysl. Jaké jsou jejich vlastnosti? Mají hladké dno s odtokovými otvory a nožičky, které umožňují stabilní a bezpečné stohování boxů. Výrobce plastů bekuplast zajišťuje, že všechny plastové boxy pro automobilový průmysl jsou trvanlivé, odolné proti UV záření a také se snadno čistí. Mohou být navíc vybaveny volně přiléhajícími víky. Velký výběr velikostí umožňuje přizpůsobit je vašim potřebám.

Stohovatelné přepravky, skládací přepravky - proč je doporučujeme a pro koho?

Stohovatelnéaskládací kontejnery se vyznačují tím, že je lze do sebe vkládat. Díky tomu nezabírají při skladování mnoho místa a lze je stohovat. Navíc jsou robustní, díky čemuž jsou stohovatelné. Dalším způsobem, jak ušetřit skladovací prostor, je použití skládacích kontejnerů. Představují rychlý a snadný způsob, jak zmenšit jejich objem. K dispozici jsou pevné i perforované skladovací boxy.

Univerzální kontejnery - pro koho?

To je jen část nabídky výrobce bekuplast. Kromě toho je nabízeno mnoho verzí univerzálních přepravních kontejnerů pro všestranné použití. Obvykle jsou přizpůsobeny pásovým dopravním systémům a průtokovým regálům. Pro zvýšení jejich funkčnosti lze dokoupit víka a přepážky.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista