Dílenské kontejnery: nepostradatelná součást organizace práce

Created by Monika Sojka | |   Odvětví průmyslu

Dílenské boxy jsou ideálním řešením pro ukládání nejrůznějších předmětů, které vám pomohou pohodlně umístit a udržet na pracovišti dokonalý pořádek. Díky široké nabídce boxů různých tvarů, velikostí a barev si můžete skvěle poradit s tříděním drobných předmětů, které denně používáte.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Optimální uspořádání dílny

Dílenské kontejnery nejsou příliš složité výrobky - obvykle se jedná o malé zásobníky jednoduchého tvaru - ale jejich vliv na rychlost a přesnost práce v dílně je obrovský. Umožňují oddělit nejmenší obrobky (např. šrouby, matice a hřebíky) i větší předměty, jako jsou šroubováky, nástrčné klíče a dokonce i automobilové díly. Optimální uspořádání dílenského prostoru podpořené snadným přístupem k nástrojům/dílům/sestavám uspořádaným a uloženým ve specifických boxech přispívá ke zkrácení pracovní doby, snížení chybovosti, a tím i k efektivitě, produktivitě a také spokojenosti zaměstnanců.

Všestrannost a pohodlí s dílenskými kontejnery

Dílenské organizéry jsou vhodné pro použití prakticky v každém odvětví, kde charakter práce vyžaduje každodenní používání mnoha drobných předmětů. Jejich všestrannost a doprovodné příslušenství - jako jsou závěsné nástěnné lišty, regály, dělicí příčky, stojící nebo pojízdné regály či vozíky - z nich činí žádaný doplněk každé dílny, výrobní haly, servisního pracoviště nebo logistického centra. Dílenské kontejnery, které se zdánlivě podobají jednoduchým designem, se v praxi mohou v mnoha ohledech lišit. Vysoká míra specializace v oboru a s ní spojené různé pracovní metody a používané nástroje znamenají rostoucí poptávku po řešeních na míru.

Dílenské kontejnery s lištou efektivně organizují práci

Dobrým příkladem je použití závěsné lišty pro dílenské kontejnery. Lišty pomáhají udržovat pořádek a lépe organizovat pracovní prostor. Jsou ideální jak pro velké dílny, tak pro stísněné prostory. Závěsné lišty nabízejí možnost optimálního využití prostoru na stěnách. Jsou estetickým a praktickým způsobem, jak získat další prostor pro výrobky malých rozměrů, např. hřebíky, šrouby, technické součástky. Lišta na kontejnery je neviditelná a kontejnery na ní namontované poskytují potřebnou úroveň pohodlí. Plastové kontejnerové lišty jsou vyrobeny z ocelového plechu nejvyšší kvality. Jejich instalace je jednoduchá a provádí se pomocí šroubů a hmoždinek. Toto řešení umožňuje snadnou, rychlou a samostatnou montáž výrobku.

Prostorově úsporné modulární dílenské kontejnery

Dílenské kontejnery lze zakoupit jednotlivě, ale také v sadách. Modulární sady se zpravidla montují do společné skříně (v podobě skříněk, regálů nebo polic) a skládají se z několika zásuvek s různou hloubkou a výškou a společnou šířkou, což umožňuje používat různé kombinace při uspořádání modulů. Uživatel tak získá řešení pro efektivní skladování výrobků různých velikostí na jednom místě. Jsou vyrobeny z průhledného plastu s vysokou mechanickou odolností a umožňují rychlou identifikaci uloženého příslušenství.

Řešení pro každého

Bez ohledu na typ podnikání lze jen těžko najít výrobní podnik, který by nevyužíval výhod přepravních a dílenských kontejnerů, jež pomáhají optimalizovat logistické procesy. Výběr správných řešení v této oblasti může mít významný vliv na efektivitu a finanční situaci podniku. Podporu v této oblasti nabízí společnost bekuplast, mimo jiné dodavatel ergline boxů EURO-NORM pro technické předměty.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová specialistka