Bezpečné skladování a přeprava skla

bekuplast rozšiřuje nabídku příslušenství o vložky, díky kterým můžete sklo bezpečně skladovat, přepravovat, umývat a sušit v euro kontejnerech o základních rozměrech 600x400.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Bez ohledu na to, zda se jedná o sklenice na šampaňské, víno, vodu nebo pivo, každý typ sklenice je dokonale chráněn, protože kontejnery lze kombinovat v různých výškách s různými vložkami.

Vložky jsou řešeny tak, že spodní část je umístěna na dně kontejneru a horní část je zajištěna v otvorech držadel. Skleněné nádoby a kontejnery jsou vyrobeny z materiálů, které lze použít ve styku s potravinářskými výrobky. Jsou perfektní pro gastronomii, velké kuchyně, jídelny a pro mytí v myčkách.

Vložky jsou k dispozici v dělení na 6, 12, 15, 24 nebo 40 přihrádek a jsou vhodné pro různé tvary a velikosti sklenic, jako jsou sklenice na pivo, šampaňské nebo na vodu.