Bedny bekuplast KLT: účel a výhody

Created by Monika Sojka | |   Rady od bekuplast

Bedny a kontejnery KLT od společnosti bekuplast představují skupinu hotových řešení, jejichž cílem je průběžně podporovat provoz společností zabývajících se přepravou a skladováním specifického zboží. Vzhledem ke své specifické povaze - tyto typy prvků se používají především pro přepravu elektroniky a automobilových dílů.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Ve zbytku tohoto příspěvku se budeme podrobně věnovat pozitivním aspektům a možnostem, které tyto typy boxů nabízejí. Pracujete v automobilovém nebo logistickém průmyslu a chcete zjistit, jak mohou naše řešení bekuplast pomoci vašemu podniku? Pak čtěte dále!

KLT boxy pro dopravní a logistický průmysl - co musí nabízet?

Níže naleznete klíčové schopnosti, které by měly přepravky KLT poskytovat a které efektivně využijete i ve své firmě:

  • Číslo jedna je vysoká kvalita. Nákup těchto typů boxů je třeba vnímat jako dlouhodobou investici. To znamená, že jednou vybrané výrobky by vám měly bez problémů sloužit - a to po mnoho let.
  • Číslo dvě je přizpůsobení. Na míru vaší firmě, specifikům přepravovaného zboží i celé infrastruktuře, která se k tomuto účelu používá.
  • Číslo tři je dosažení vašich cílů. Výběr správných řešení vám umožní urychlit skladovací a přepravní práce, efektivně zabezpečit zboží a také zvýšit celkovou produktivitu a lépe využít prostor, který máte k dispozici.

Řada kontejnerů KLT od společnosti bekuplast - co vás čeká v naší nabídce?

V naší nabídce najdete více než desítku hotových návrhů produktů, mezi nimiž snadno najdete boxy, které hledáte. Pro vaše pohodlí jsme je rozdělili do dvou hlavních produktových řad (sérií).

  • Skladovací kontejnery a boxy řady VDA-R-KLT- Ideální pro přepravu a skladování v automobilovém průmyslu. Mohou nabídnout zesílené dno a jsou k dispozici v několika rozměrových variantách (od 300 x 200 mm, přes 400 x 300 mm až po 600 x 400 mm). Díky své odolné konstrukci jsou vhodné pro přepravu těžkých předmětů. Navíc je lze objednat ve verzi ESD, která poskytuje dodatečnou ochranu proti statickému výboji.
  • Skladovací boxy a krabice řady VDA-RL-KLT- se těší zvláštní oblibě také v širším automobilovém průmyslu. Nabízejí širokou škálu rozměrů (300 x 200 mm, 400 x 300 mm a 600 x 400 mm) a navíc mají hladké dno a odtokové otvory.

Všechny výrobky obou výše uvedených řad jsou v souladu se směrnicí VDA 4500, jsou vyrobeny z odolné suroviny PP-C- (polypropylenový kopolymer) a jsou stoprocentně recyklovatelné. Jsou vybaveny praktickými úchyty, takže jsou vhodné pro použití v plně automatických a poloautomatických skladech i v ručně ovládaných jednotkách.

Které položky můžete skladovat a přepravovat pomocí boxů bekuplast KLT?

Jak jsme již zmínili před několika odstavci - přepravky řady VDA-R-KLT a VDA-RL-KLT jsou řešení, která jsou určena pro automobilový průmysl. Osvědčují se jak ve skladech specializovaných na automobilový průmysl, tak si snadno najdou cestu do podoby prvků pro jejich přepravu (zejména kolovou) - již mimo sklady. Díky širokým možnostem, které nabízí rozmanitost rozměrů a robustní konstrukce, jsou boxy KLT vhodné pro mnoho účelů. Jejich použitím lze zajistit rychlou, bezpečnou a efektivní přepravu předmětů, jako jsou hotové automobilové díly, komponenty nebo dokonce výrobní díly. Výrobky obou řad KLT lze vybavit přídavnými plastovými bezpečnostními víky, která zajistí ještě účinnější ochranu vašeho zboží.

Krabice KLT - pro koho?

Díky tomu všemu ocení výhody přepravek bekuplast obě strany. A to jak samotní výrobci automobilových dílů, tak i společnosti, které zajišťují jejich každodenní provoz.

  • Logistické společnosti, které přebírají veškerou odpovědnost za příjem, přepravu a předání dílů. Jde jim především o vysoce kvalitní a plně předvídatelná řešení. Proto v těchto případech musí kontejnery kombinovat 2 vlastnosti: robustnost a efektivní využití dostupného ložného prostoru.
  • Automobilové společnosti, které vyrábějí a v mnoha případech skladují a přepravují vyrobené komponenty. Pro ně je důležité totéž, co pro logistické společnosti, a oceňují také flexibilitu a komfort, které jim umožňují efektivně a bezpečně spravovat zásoby.

Kontejnery KLT pro logistiku - proč se to vyplatí?

Pokud zastupujete logistickou společnost a "rozhlížíte se" po produktech, které splňují vaše rostoucí očekávání - jste na správném místě. Boxy KLT od společnosti bekuplast jsou pro vás zárukou vynikající kvality, kterou dokresluje jejich robustní konstrukce. Díky ní snížíte riziko poškození přepravovaného zboží, což vám jistě přinese finanční výhody. Nelze podceňovat ani otázku kompatibility, díky níž se vám podaří využít celý ložný prostor a zvýšit tak rentabilitu každé přepravy.

KLT boxy pro automobilový průmysl - proč se to vyplatí?

Pokud jste zástupcem společnosti, která vyrábí automobilové díly - vaší pozornosti by neměly uniknout takové aspekty, jako např:

  • Robustní konstrukce, která ochrání vaše zboží před poškozením.
  • Kompatibilita, která umožní efektivní skladování i velkého množství boxů KLT.
  • Všestrannost, která vám umožní přizpůsobit přepravky vašim skladovým operacím. Ať už jsou vaše procesy automatické, poloautomatické nebo plně manuální.

Bedny KLT bekuplast pro přepravu a logistiku - shrnutí

Hledáte nové způsoby, jak zlepšit úroveň bezpečnosti, zvýšit komfort a - zároveň - dosáhnout výrazně lepších výsledků? Obraťte se na konzultanty společnosti bekuplast, kteří vám rádi připraví nabídku na míru. Samozřejmě se předem důkladně seznámíme s vašimi potřebami, což nám umožní poznat váš podnik a na základě toho předložit nejoptimálnější možnosti. Těšíme se na vaše dotazy!

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista