Kontejnery Basicline: na míru požadavkům zákazníka

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

O výhodách plastových kontejnerů pro skladování a přepravu zboží jsme již několikrát informovali. Jednou z nich je kromě jejich stability, trvanlivosti a absence dopadu na životní prostředí (recyklace!) také široká škála standardů povrchových úprav, díky nimž jsou vhodné prakticky pro jakékoli použití. Vynikajícím příkladem je řada kontejnerů basicline a basicline mini od předního výrobce tohoto typu řešení, společnosti bekuplast.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Průmyslový kontejner Bacisline - jeden kontejner, mnoho možností

Výrobci plastových kontejnerů se předhánějí ve vývoji moderních konstrukčních řešení, díky nimž jsou přepravní kontejnery robustní, pevné a šetrné k životnímu prostředí. Pro zákazníky je však neméně důležité přizpůsobení. Taková je řada kontejnerů EURO-NORM basicline se standardními základními rozměry:

  • s rozměry 200 x 150 mm
  • 300 x 200 mm
  • 400 x 300 mm
  • 600 x 400 mm

takže je lze stohovat v různých konfiguracích na europalety o rozměrech 1200 x 800 mm a průmyslové palety o rozměrech 1200 x 1000 mm. Vysoce kvalitní kontejnery Basicline jsou určeny pro širokou škálu aplikací v potravinářském i nepotravinářském sektoru. Díky použití speciálního plastu (polypropylenového kopolymeru, PP-C) pro jejich výrobu zůstávají lehké s vysokou stabilitou a jsou také materiálově zcela recyklovatelné. Protože jsou k dispozici až v šesti výškových variantách, může si každý uživatel vybrat optimální verzi pro své potřeby - ať už pro ruční manipulaci, nebo pro automatické dopravníky. Různé typy dna, plné nebo perforované boční stěny, uzavřené nebo otevřené úchyty a široká škála příslušenství umožňují jejich konfiguraci podle požadavků. Řada basicline přesvědčí nejen svou funkčností, ale také vzhledem díky svým uhlazeným tvarům a výrazné perforaci. Mezi další výhody řady basicline patří: snadné čištění, díky němuž jsou ideální volbou pro použití v potravinářské logistice, stabilita dosažená díky zesílenému rámu a rohové konstrukci a ergonomické rukojeti. Pro snadné vyjímání zboží z naskládaných kontejnerů je k dispozici také verze s kontrolním okénkem a výklopným víkem.

Vnitřní prostor pro každý výrobek

Tím však všestrannost kontejnerů basicline nekončí. Pro dokonalý pořádek lze jejich vnitřek - s velkou flexibilitou - rozdělit pomocí doplňkových kontejnerů; ty poskytují ideální pomoc při třídění a ukládání drobného zboží. Vložky do kontejnerů jsou k dispozici v různých velikostech, které umožňují rozdělit vnitřní prostor takto

  • 1/8
  • 1/4/
  • 1/4 podélně
  • 1/2 příčně

K náplním se hodí průhledná víčka, abyste na první pohled viděli, co je uvnitř nádob. Výrobce skleněných výrobků jistě potěší, že jsou k dispozici vložky speciálně pro přepravu a skladování skleněných výrobků v kontejnerech basicline 600 x 400 mm. Ať už se jedná o sklenice na šampaňské, sklenice na víno, sklenice na vodu nebo hrnky na pivo - každý typ skla je dokonale chráněn, protože kontejnery lze kombinovat v různých výškách s různými vložkami. Důležité je, že skleněné nádoby a vložky jsou vyrobeny z materiálů, které lze používat při styku s potravinami, takže jsou ideální pro catering, velké kuchyně a jídelny. Vložky, které jsou k dispozici s pěti vnitřními děleními, jsou stabilní a odolné a díky tomu, že je lze mýt v myčce nádobí a snadno schnout, zaručují, že vnitřek nádoby zůstane čistý.

Mini velikost, maxi všestrannost

Vzhledem k velkému zájmu o řadu basiclinerozšířil výrobce - společnost bekuplast -nabídku dostupných rozměrů o nádoby se dnem 200 x 150 mm a 300 x 200 mm a v šesti výškových verzích, které se nejlépe hodí pro třídění a ukládání drobných předmětů. Pro zajištění bezpečného skladování a ochrany před prachem jsou malé kontejnery k dispozici s nacvakávacími a výklopnými víky. Všechny mini kontejnery basicline jsou k dispozici také v poloprůhledné variantě. Odpovídající víka s hladkým povrchem umožňují na první pohled zjistit, co se nachází uvnitř. Díky výhodám kontejnerů bekuplast řady basicline, které jsou k dispozici v široké škále velikostí a vložek, jsou vhodné pro použití v malých i velkých firmách pro skladování nebo přepravu zboží. Díky vysoce kvalitním materiálům použitým při jejich výrobě si po dlouhou dobu zachovávají estetický vzhled, odolnost a užitné vlastnosti, což zaručuje spokojenost uživatelů v potravinářském i nepotravinářském sektoru.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Autor: Monika Sojka - marketingový specialista