Jaké by měly být přepravky na pivo, aby splňovaly požadavky moderní přepravy a skladování?

Created by Monika Sojka - Specjalista ds. marketingu | |   Logistika

V naší nabídce jsou k dispozici přepravky na pivo s rozdělením do oddílů, které umožňují přepravu a skladování těchto produktů v naprostém bezpečí. A jaké další vlastnosti by měly přepravky na pivo nutně mít?

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Robustní box na pivo

Přepážkové boxy Bekuplast jsou přepravní boxy na vodu a nápoje a také modely určené pro přepravu pivních lahví, které jsou k dispozici v různých barvách a rozměrech. Díky speciálním přepážkám zaručují dostatečnou ochranu skleněných lahví při přepravě nebo skladování. Nemusíte se tedy obávat, že by se pivo při přenášení přepravek zabouchlo nebo vypadlo. Bedny na pivo Bekuplast jsou modely různých velikostí, určené pro bezpečnou přepravu lahví o objemu 0,5 l i 0,33 l. Všechny se vyznačují špičkovým zpracováním, jsou odolné a pevné, vyrobené z HDPE, díky čemuž jsou 100% recyklovatelné.

Jaké jsou výhody plastových přepravek na pivo?

Požadavky na moderní přepravu a skladování směřují k tomu, aby vše bylo co nejjednodušší, a proto se věnuje velká pozornost hmotnosti těchto přepravek. Měly by být dostatečně lehké, aby je bylo možné snadno přemístit z místa na místo i vyjmout z přepravního vozidla. Takové vlastnosti splňuje právě plastová dělená přepravka na pivo, která se vyznačuje nejen nízkou hmotností, ale také odolností vůči vodě a vnějším vlivům. Modely vyrobené z plastu jsou také poměrně levné; nejenže samotný nákup těchto přepravek nepředstavuje velký výdaj, ale lze je používat opravdu dlouho. Také se mnohem snadněji udržují v čistotě než například dřevěné modely. Při výběru správných přepravek na pivo nesmíte zapomínat ani na image značky, v době tak obrovské konkurence je to důležité i pro přepravu a skladování. Proto naše přepravky na pivo umožňují vystavit váš výrobek a také vám dávají možnost potisknout je například logem vaší značky.

Přepravky na pivo se snadno přepravují a skladují

Aby přepážkovépřepravky určené k přepravě piva splňovaly požadavky na moderní přepravu a skladování, musí mít pohodlná madla, která usnadňují přenášení a stohování takových přepravek. Naše pivní přepážkové přepravky nabízejí nejen možnost ruční manipulace, ale jsou vhodné i pro automatickou dopravní techniku používanou ve výrobních závodech. Díky tomu bude přeprava v takových přepravkách nejen bezpečná, ale také snadná a pohodlná. Při výběru vhodných přepravek na nápoje je třeba vzít v úvahu také to, zda je možné takové přepravky stohovat, což se ukáže jako nezbytné ve velmi malých skladech. Proto by měly mít přepravky na pivo také rozměry odpovídající velikosti lahví, aby je bylo možné stohovat na sebe.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Monika Sojka - marketingový specialista